EDC Poul Erik Bech

Din ejendomsmægler, Højbjerg

EDC Poul Erik Bech Højbjerg er en del af Danmarks største og eneste landsdækkende ejen­doms­mæg­ler­for­ret­ning, som består af over 80 boligbutikker og erhvervscentre fordelt over hele landet. Alle vores medarbejdere arbejder ud fra de 3 grundpiller: flid, etik og godt købmandskab, og vores målsætning er, at udføre alt mæglerarbejde indenfor salg, udlejning, vurdering og rådgivning i den højeste kvalitet.

Vi vægter kundeservice og gode relationer meget højt, og at vi gør hvad vi kan, for at vores kunder anbefaler os. Vi ønsker altid at være på forkant, og tilbyde vores kunder et kon­kur­ren­ce­dyg­tigt produkt.

Vi er lokaliseret centralt i Højbjerg, i krydset mellem Rosenvangs Allé og Holmevej, hvorfra vi hver dag hjælper sælgere og købere godt videre.

Poul Erik Bech Fonden
Det er ikke kun ejendomme, som har en særlig plads i vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, hvor frivillige kræfter yder en stor indsats for at gøre en forskel for børn, der trænger til flere smil i hverdagen. Støtten kommer via overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den. Læs mere om fonden på po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

EDC Poul Erik Bech
Rosenvangs Alle 1458270 Højbjerg
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
18 21 51 01
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 16:00
Lørdag
Lukket
Søndag
10:00 - 11:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C