EDC Poul Erik Bech

Din ejendomsmægler, Hørsholm

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Hørsholm.

Ønsker du at sætte din bolig til salg i Hørsholm eller vil du gerne vide, hvor meget din bolig er værd? Hos os kan du bestille en gratis og helt uforpligtende salgsvurdering af din bolig. Og du vælger selv måden at sælge din bolig på. Vi kan tilbyde alt fra det helt traditionelle salg til diskre­tions­salg og hvis du selv hjælper til, bliver det naturligvis billigere. Som din lokale ejendomsmægler i Hørsholm s'rger vi for, at du får en tryg og sikker bolighandel.

Vi er en del af EDC Poul Erik Bech der er Danmarks største og eneste landsdækkende mæg­ler­virk­som­hed med flere end 80 boligbutikker fordelt over hele landet. Den rigtige køber til din bolig skal ofte findes uden for lokalområdet. Vælger du os til at forestå salget, får du en mæg­ler­virk­som­hed, hvor vi hver dag fra vores mange boligbutikker arbejder med at finde købere og matche dem med boliger til salg. Vi sikrer os det fornødne lokalkendskab kombineret med en samlet salgskraft, der er unik i det danske mæglermarked, hvilket giver dig en markant øget chance for et salg.

Vi ved at det er en stor beslutning at sætte sin bolig til salg. Derfor gør vi os ekstra umage for at sikre dig den bedste kundeservice og en tryg bolighandel. Skal du sælge bolig og købe ny bolig på samme tid, kan vi varetage begge opgaver med vores kø­ber­rå­d­giv­ning og helt gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig. Vores mange års erfaring som ejen­doms­mæg­le­re i Hørsholm og det skønne Nordsjælland gør, at vi har indgående lokalkendskab ikke kun i Hørsholm og og omegn, men ligeledes uden for nærområderne. Og det er uanset om du har særlige ønsker til den helt unikke beliggenhed, uforstyrret med udsigt til marker og natur eller midt i byen med gå-afstand til offentlige trans­port­mid­ler, skoler og ind­købs­mu­lig­he­der.

Du kan altid kontakte os i dagtimerne mellem 09:00-17:00, hvor vi har åbent i butikken, men som de eneste ejen­doms­mæg­le­re i Danmark tilbyder vi også te­le­fonåb­nings­tid alle dage mellem 08.00-22:00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig godt videre med en tryg bolighandel.

På gensyn

Poul Erik Bech Fonden
Det er ikke kun boliger i Hørsholm, der fylder vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som via overskuddet fra mæg­ler­virk­som­he­den støtter foreninger, hvor frivillige hver dag gør en forskel for andre mennesker. Du kan læse mere om fonden på: po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

EDC Poul Erik Bech
Usserød Kongevej 142970 Hørsholm
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
37 13 13 50
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Lukket
Søndag
09:00 - 17:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C