EDC Erland's

Ejendomsmægler Holbæk

Vi er på din side fra start til slut... Så vælg os med de gule skilte!
Velkommen hos din lokale ejendomsmægler i Holbæk. Hos EDC Erland’s i Holbæk møder du dygtige og engagerede medarbejdere, som alle sætter en stor ære i at give dig den allerbedste oplevelse. Om du skal købe, sælge eller måske begge dele, er vi til rådighed på telefonen fra 8 til 22 alle ugens dage, hele året rundt.

Vi er dybt forankret i lokallivet, og ved hvad der rører sig i alle vores skønne områder. Vores kontor er beliggende centralt i Holbæk på Ahlgade 3. Vi burde være til at finde, da vi har været her på adressen siden 1992.
Vores vigtigste opgave er, at du skal føle dig tryg igennem hele salgsprocessen. Hos os er ”Solgt eller Gratis” en selvfølge – også på mar­keds­fø­rin­gen! Vi tager altid udgangspunkt i netop dine behov og ønsker, så vi sammen kan lægge en ”slagplan”, og løse opgaven til perfektion. Det har vi gjort rigtig mange gange før, og vores kunder er meget tilfredse.

Vi hjælper dagligt købere med omfattende kø­ber­rå­d­giv­ning, udarbejdelse af skøde og re­fu­sions­op­gø­rel­se m.m. Så tag endelig fat i os hvis du skal købe en bolig hos en anden mægler.

Butikken beskæftiger sig også med projektsalg. De sidste par år har vi været med til store projekter i både Roskilde og Ringsted, og har derfor stor erfaring med netop dette.

*jf. boligsiden.dk d. 14/11-2022.

EDC Erland's
Ahlgade 34300 Holbæk
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
35 23 08 15
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C