EDC AROS

Ejendomsmægler Hornslet

EDC AROS er din professionelle partner angående ejendomshandel, hvor mottoet "Det handler om at gøre sig umage" ikke blot er tomme ord, men en levende filosofi. Vi er dedikerede til at støtte dig gennem hele processen, hvad enten du er køber eller sælger. Vores fokus er på at yde ekstra indsats hver eneste dag, idet vi forstår værdien af dette for vores kunder.

Vores team består af professionelle, motiverede og energiske ejen­doms­mæg­le­re og sagsbehandlere, som alle arbejder sammen for at sikre, at din oplevelse med os er problemfri og til­freds­stil­len­de. Vi går altid den ekstra mil for at sikre, at du modtager den bedste rådgivning og service, støttet af vores lokalkendskab, ærlighed, og grundighed.
Hos EDC AROS får du en fast kontaktperson, der vil guide dig gennem hele sagsforløbet. Vores fagligt kompetente team sikrer, at vi kan håndtere alle typer af ejen­doms­hand­ler, hvilket garanterer en gnidningsløs oplevelse for dig.

Som en del af EDC AROS-kæden, der omfatter 12 butikker, er vi en af de største ejen­doms­mæg­ler­virk­som­he­der i Østjylland. Med vores engagerede medarbejdere, dækker vi et bredt område inklusive Hornslet og Mørke. Vores lokalkendskab er dybt forankret, da mange af os bor i disse områder og aktivt deltager i det lokale liv.
Vores stærke netværk og effektive mar­keds­fø­rings­værk­tø­jer sætter os i stand til at levere en enestående kundeoplevelse, uanset om du skal købe eller sælge en bolig.

Forståelsen for, at bolighandel er en stor beslutning, er indlejret i vores DNA. Som den eneste store mæglerkæde i Danmark, der er uafhængig af banker eller re­al­kre­di­tin­sti­tut­ter, sikrer vi, at dine interesser altid er i centrum.

Efter et salg ved os, siger sælgerne blandt andet:
• EDC AROS sørgede for, at alle medarbejderne så vores bolig, inden den kom på edc.dk, hele personalet stod til rådighed og kendte til detaljerne omkring min bolig.
• EDC AROS har åbent fra 8-22, det mærkede vi tydeligt, da der ofte kom besked om nye fremvisninger om aftenen, men de sørgede selvfølgelig altid for, at det passede os. Derudover fik vi altid en tilbagemelding efter hver fremvisning og vi følte os altid opdateret.
• EDC AROS har åbent hus med tilmeldinger, det betyder for os som sælgere, at vi altid kan være forberedte og udvælge de dage, der er bedst for vores familie.
• EDC AROS hjalp os godt igennem vores salg, og stod efterfølgende også til rådighed som køberrådgiver. Det betød meget for os, de både forhandlede, var meget grundige og fulgte også her forløbet helt til dørs på en meget kompetent måde.

Og efter et køb ved os, siger køberne blandt andet:
• EDC AROS fremviste os mange boliger i vores købsproces, de satte altid god tid af til fremvisninger, var meget forberedte og altid tilgængelige.
• EDC AROS gav os empatisk og bestemt kompetent rådgivning for to førs­te­gangs­kø­be­re.
• EDC AROS har både hjulpet os med køb og salg. Det har været en rigtig god oplevelse. De er dygtige til at guide igennem processen på en professionel og behagelig måde. Endnu engang tak for hjælpen.

Med udvidede åbningstider fra 8 til 22 hver dag, sikrer vi, at du altid kan nå os for at bestille et salgstjek, booke en fremvisning eller få svar på dine boligspørgsmål – alt sammen på det tidspunkt, der passer dig bedst. Din tilfredshed og tillid er vores højeste prioritet, og vi ser frem til at hjælpe dig med din næste bolighandel.

EDC AROS
Tingvej 12 A8543 Hornslet
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
27 52 90 89
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale
Vores telefoner er altid åbne fra 8:00-22:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C