Ejendomsmægler Hundested

EDC Poul Erik Bech, Hundested

EDC er Danmarks største ejendomsmæglerkæde - Poul Erik Bech er Danmarks største ejendomsmægler og EDC Hundested er lokalområdets mest sælgende ejendomsmæglerbutik.

EDC er beliggende centralt i Nørregade, hvor vi dagligt får besøg af nye og tidligere kunder, der kigger ind til en kop kaffe og en snak om de seneste handler i området. Vi handler kun ejendomme i Hundested og har et stort lokalkendskab som kommer både købere og sælgere til gode, når der skal prisfastsættes ejendomme eller når køberne skal høre om områdets fortræffeligheder, skolerne og bustiderne.

EDC Hundested er specialister i salg af villaer og helårsgrunde i Hundested og vi har stor succes med at formidle fritidshuse i Kikhavn, Nødebohuse, Hald Strand og Sølager/ St. Karlsminde.

Det gennemsyrer holdingen i vores butik, at kunden altid skal have den bedste oplevelse og service og vi gør vores yderste for, at alle henvendelser til EDC Hundested bliver en positiv oplevelse, som man vil fortælle videre til venner og familie. Vi ved, at tilfredse kunder kommer igen, og det lever vi af.

Vi er tilgængelige alle dage, året rundt fra kl. 8– 20 og vi er yderst fleksible og indrette os bedst muligt efter, at vise boligen frem når det passer ”dig”.

Mange tilflyttere vælger Hundested, for som de siger: ”Her er vand på 3 sider og gode venner på den 4”. Vandet og lyset i Hundested tiltrækker mange kunstneriske sjæle, som i en skøn blanding med fiskere, tjærede garn og nypolerede lystbåde giver en særlig stemning på havnen og i hele byen.

Poul Erik Bech Fonden

Vi brænder ikke kun for boliger i Hundested. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som via overskuddet fra mæglervirksomheden støtter foreninger, hvor frivillige ildsjæle brænder for at gøre en forskel for andre mennesker. Det kan du læse mere om på: poulerikbechfonden.dk

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Poul Erik Bech 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Forsikring
Indiakaj 6, 1. sal
2100 København Ø

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

EDC Finanscenter 1 A/S
Gjensidige Forsikring
Dansk Boligforsikring
Diakrit
Andel Energi A/S