EDC Poul Erik Bech

Din ejendomsmægler, Hundested

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Hundested. Her står vi klar til at hjælpe dig godt videre med din bolighandel, uansest om du ønsker at købe, sælge eller begge dele.

EDC er Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­kæ­de - Poul Erik Bech er Danmarks største ejendomsmægler og EDC Hundested er lokalområdets mest sælgende ejen­doms­mæg­ler­bu­tik.
EDC er beliggende centralt i Nørregade, hvor vi dagligt får besøg af nye og tidligere kunder, der kigger ind til en kop kaffe og en snak om de seneste handler i området. Vi handler kun ejendomme i Hundested og har et stort lokalkendskab som kommer både købere og sælgere til gode, når der skal prisfastsættes ejendomme eller når køberne skal høre om områdets fortræf­fe­lig­he­der, skolerne og bustiderne.

EDC Hundested er specialister i salg af villaer og helårsgrunde i Hundested og vi har stor succes med at formidle fritidshuse i Kikhavn, Nødebohuse, Hald Strand og Sølager/ St. Karlsminde.

Det gennemsyrer holdingen i vores butik, at kunden altid skal have den bedste oplevelse og service og vi gør vores yderste for, at alle henvendelser til EDC Hundested bliver en positiv oplevelse, som man vil fortælle videre til venner og familie. Vi ved, at tilfredse kunder kommer igen, og det lever vi af.
Vi er tilgængelige alle dage, året rundt fra kl. 8– 20 og vi er yderst fleksible og indrette os bedst muligt efter, at vise boligen frem når det passer ”dig”.

Mange tilflyttere vælger Hundested, for som de siger: ”Her er vand på 3 sider og gode venner på den 4”. Vandet og lyset i Hundested tiltrækker mange kunstneriske sjæle, som i en skøn blanding med fiskere, tjærede garn og nypolerede lystbåde giver en særlig stemning på havnen og i hele byen.

Poul Erik Bech Fonden
Vi brænder ikke kun for boliger i Hundested. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som via overskuddet fra mæg­ler­virk­som­he­den støtter foreninger, hvor frivillige ildsjæle brænder for at gøre en forskel for andre mennesker. Det kan du læse mere om på: po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

EDC Poul Erik Bech
Nørregade 283390 Hundested
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
43 76 37 09
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 15:00
Lørdag
10:00 - 14:00
Søndag
10:00 - 14:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C