EDC Poul Erik Bech

Din ejendomsmægler, Hvidovre

EDC Poul Erik Bech, Hvidovre – Vi gør en forskel for dig & dit salg

Hos os får du professionel og seriøs rådgivning i forbindelse med køb og salg af bolig. Vi er en del af EDC kæden, vi har derved et tæt samarbejde med landets øvrige EDC forretninger.

Vi består af et kompetent, engageret og hård­t­ar­bej­den­de team, som står klar til hjælpe dig med din bolighandel.

Stærkt lokalkendskab
Vores ejen­doms­mæg­le­re har et godt lokalkendskab, og de har dermed et indgående kendskab til fritidstilbud, ind­købs­mu­lig­he­der, skoler, og institutioner i lokalområdet.

Hos EDC Poul Erik Bech, Hvidovre kan vi tilbyde en bred og synlig markedsføring af din bolig. Boligen bliver præsenteret i vores velindrettede bo­lig­for­ret­ning på Strandmarksvej 11 i Hvidovre. Ligeledes bliver din bolig markedsført på internettet, herunder edc.dk, boligsiden.dk m.fl.

Så leder du efter en lokalkendt ejendomsmægler, som gør sig umage hver gang, så kontakt endelig Kasper Larsen, Kenneth Sørensen, Hjalte Nørgaard eller Liljan Nicolajsen for at sætte gang i salget af din bolig.

Vi samarbejder blandt andet med Gjensidige Forsikring omkring bo­lig­for­sik­ring og til­stands­rap­por­ter og med EDC Finanscenter, som tilbyder hurtig frigivelse af salgssummen når boligen er solgt, hvilket gør, at du kan komme hurtigt og trygt videre.

EDC Poul Erik Bech i Hvidovre er en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæg­ler­virk­som­hed med mere end 80 butikker fordelt over hele landet.
Vores landsdækkende salgsstyrke gør en forskel for dig, hvor vi dagligt er i kontakt med mange potentielle købere fra hele landet. Vi kender deres aktuelle ønsker, behov og situation, og det giver os et ekstra godt udgangspunkt for at finde den rigtige køber, som ofte bor uden for lokalområdet.

Poul Erik Bech Fonden
Det er ikke kun ejendomme, der har en særlig plads i vores hjerte. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som via overskuddet fra mæg­ler­virk­som­he­den støtter foreninger, hvor frivillige ildsjæle brænder for at gøre en forskel for andre. Fonden sikrer samtidig et godt grundlag for at tænke langsigtet, og dermed sikre virksomhedens beståen lang tid fremover. Læs mere om fonden på po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

Besøg vores Facebook

Besøg vores Instagram

Besøg vores LinkedIn

EDC Poul Erik Bech
Strandmarksvej 112650 Hvidovre
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
40 38 39 48
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
10:30 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 15:00
Lørdag
Lukket
Søndag
09:00 - 12:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C