EDC Poul Erik Bech

Din ejendomsmægler, Ishøj

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Ishøj EDC Poul Erik Bech, Ishøj. Vi er en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæg­ler­virk­som­hed. Vi trækker på et bredt netværk af boligbutikker fra hele landet, hvorfra vi finder købere til din bolig. Det giver dig endnu bedre mulighed for at få den bedst mulige pris, da køberen ofte findes uden for lokalområdet.

Flid, etik og godt købmandskab er nøgleordene, som danner vær­di­grund­la­get for vores dagligdag. Det er også tilfældet her i Ishøj, hvor vores mæglere arbejder ihærdigt for, at du skal få den bedst mulige pris og oplevelse, uanset om du skal købe eller sælge din bolig. Vi er med dig hele vejen og er opmærksomme på, at du overlader én af livets store beslutninger i vores hænder. Derfor kan du hos EDC Poul Erik Bech Ishøj være sikker på en professionel bolighandel, som vi har gjort det siden 1971.

Poul Erik Bech Fonden
Det er ikke blot boliger og ejendomme, der har en særlig plads i vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, hvor frivillige ildsjæle brænder for at gøre en forskel for børn og unge, der trænger til flere smil i hverdagen. Fonden får sine midler fra overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den og støtter frivillige, almennyttige foreninger i hele landet. Du kan læse endnu mere om Poul Erik Bech Fonden på po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

Besøg vores LinkedIn

EDC Poul Erik Bech
Vejlebrovej 1142635 Ishøj
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
43 36 06 63
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
10:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Lukket
Søndag
09:00 - 17:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C