EDC Ejendoms Centret A/S, Juelsminde

Ejendomsmægler Juelsminde

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Juelsminde. Her hos hos EDC Ejendoms Centret Juelsminde står vi klar til at hjælpe dig godt videre med din bolighandel uanset om det gælder køb, salg af bolig eller begge dele.

Vi gør os ekstra umage og skal du sælge, købe eller noget helt tredje, brænder vi for at give dig den absolut bedste oplevelse, der er at finde. Hos EDC i Juelsminde formidler vi ikke kun boliger – vi hjælper vores kunder med at få drømme til at gå i opfyldelse. Det handler om at gøre sig umage og vi tror på, dit boligsalg bliver løst bedst muligt af fire bundlokale og troværdige medarbejdere, der i samarbejde med ti butikker lokalt i Østjylland bidrager til at få dit hus købt eller solgt.
Med vores dybdegående lokalkendskab og mange års salgserfaring på Juelsminde halvøen, sørger vi for, at du får den korrekte salgsvurdering af din bolig og derved den højest mulige salgspris i markedet. Du er selvfølgelig meget velkommen til at kigge forbi til en snak i vores butik på Odelsgade 36 i Juelsminde. Vi har altid kaffe på kanden.
Det handler ikke kun om et godt salg, men i lige så høj grad om den service vi leverer til dig som kunde. Det er et stort ansvar at sælge folks hjem, så for os er relationen til vores kunder afgørende. Vi er der hele vejen igennem forløbet og vi fejrer det med kunden, når salget går igennem, hvilket er grundstenen i vores arbejde.

Vi elsker Juelsminde halvøen, områdets historie og ikoniske bygninger - og det kan mærkes på vores arbejde. Hos EDC Juelsminde tror vi på at faglighed, ansvarlighed, høj kompetence, oprigtig interesse og lokal indsigt giver gode resultater.

Det vil glæde os at hjælpe dine boligdrømme på vej, så vent ikke med at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vores lokalkendskab og passion for Juelsminde kan sikre dig den helt rette bolighandel.

Vi vil være stolte over at sælge netop din bolig.

EDC Ejendoms Centret A/S, Juelsminde
Odelsgade 367130 Juelsminde
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
39 31 45 41
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 15:00
Lørdag
10:00 - 12:00
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C