Ejendomsmægler Jyderup

EDC Jyderup

Godt lokalkendskab skaber resultater

På kontoret i Jyderup der samlet mange års erfaring, og alle sælgere som bor, da også lokalt. Vi kender skolen, pasningsmuligheder, "den gode bager" og alt det andet, du søger i hverdagen. Vi gør meget ud af kvalitet i selv de mindste detaljer og forsøger hele tiden at markedsføre de spændende boliger på en nytænkende og indbydende måde - et billede siger nemlig mere end 1000 ord.

I Jyderup og omegn er der en spændende udvikling i form af motortrafikvejen som indenfor de kommende år bliver udvidet til en motorvej som gør at det vil blive hurtigere og nemmere at komme fra Jyderup og omegn at komme til København. Derudover byder områderne omkring Jyderup på noget af Vestsjællands smukkeste natur, og badestrande, gode togforbindelser, gode indkøbsmuligheder, bredt udsnit af skoler, og masser af aktiviteter for hele familien. Kort sagt Jyderup er en sand perle for hele familien.

Vi vil gerne huskes for at lave det bedste salgsarbejde.

Hos EDC Jyderup arbejder vi effektivt og professionelt på at få glade og tilfredse kunder, hvad enten du er køber eller sælger. Det skaber resultater for dig.!

"EDC Jyderup hjalp os med det hele, og vi følte os trygge hele vejen igennem handlen"

Det er altid rart at få et skulderklap, når man har gjort det godt, og vores kunders meninger taler for sig selv. Vi har områdets korteste liggetider. Vores kundeanalyser viser, at hele 95% er "tilfredse" eller "meget tilfredse" med at have solgt gennem os.

Søger du også en energisk ejendomsmægler?

EDC Jyderup kan byde på utraditionelt salgsarbejde og med åbent ugens 7 dage er vi klar til at betjene dig. Vi rådgiver dig igennem alle handlens faser sådanne at du kan koncentrere dig om at finde dit nye sted at bo. Ring eller kig ind i vores forretning, og få en boligsnak det kan BETALE sig.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Jyderup 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler