EDC Jyderup

Ejendomsmægler Jyderup

Godt lokalkendskab skaber resultater
På kontoret i Jyderup der samlet mange års erfaring, og alle sælgere som bor, da også lokalt. Vi kender skolen, pas­nings­mu­lig­he­der, "den gode bager" og alt det andet, du søger i hverdagen. Vi gør meget ud af kvalitet i selv de mindste detaljer og forsøger hele tiden at markedsføre de spændende boliger på en nytænkende og indbydende måde - et billede siger nemlig mere end 1000 ord.
I Jyderup og omegn er der en spændende udvikling i form af mo­tortra­fik­vej­en som indenfor de kommende år bliver udvidet til en motorvej som gør at det vil blive hurtigere og nemmere at komme fra Jyderup og omegn at komme til København. Derudover byder områderne omkring Jyderup på noget af Vestsjællands smukkeste natur, og badestrande, gode tog­for­bin­del­ser, gode ind­købs­mu­lig­he­der, bredt udsnit af skoler, og masser af aktiviteter for hele familien. Kort sagt Jyderup er en sand perle for hele familien.

Vi vil gerne huskes for at lave det bedste salgsarbejde.
Hos EDC Jyderup arbejder vi effektivt og professionelt på at få glade og tilfredse kunder, hvad enten du er køber eller sælger. Det skaber resultater for dig.!

"EDC Jyderup hjalp os med det hele, og vi følte os trygge hele vejen igennem handlen"
Det er altid rart at få et skulderklap, når man har gjort det godt, og vores kunders meninger taler for sig selv. Vi har områdets korteste liggetider. Vores kundeanalyser viser, at hele 95% er "tilfredse" eller "meget tilfredse" med at have solgt gennem os.

Søger du også en energisk ejendomsmægler?

EDC Jyderup kan byde på utraditionelt salgsarbejde og med åbent ugens 7 dage er vi klar til at betjene dig. Vi rådgiver dig igennem alle handlens faser sådanne at du kan koncentrere dig om at finde dit nye sted at bo. Ring eller kig ind i vores forretning, og få en boligsnak det kan BETALE sig.EDC Jyderup
Sølystvej 5b4450 Jyderup
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
26 40 52 62
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
10:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C