EDC Poul Erik Bech

Din ejendomsmægler, Jyllinge

Velkommen hos EDC Poul Erik Bech i Jyllinge.

Vi har været i byen i over 30 år, og har således et dybdegående kendskab til boligerne og til boligmarkedet i Jyllinge og om­kring­lig­gen­de byer. Vi er den mæglerbutik i byen, som har den længste åbningstid og de fleste åbningsdage.
Vi går meget op i at have byens mest tilfredse kunder og stræber konstant efter dette.
Vi er en del af EDC Poul Erik Bech som er en landsdækkende ejendomsmægler med over 80 boligbutikker og 19 erhvervscentre. I kraft af vores størrelse og lokalkendskab har vi ganske enkelt de fleste kunder til din bolig.

Hos os vælger du selv måden at sælge på. Vi kan tilbyde alt fra det helt traditionelle salg til diskre­tions­salg. Vi afholder ”Åbent Hus med tilmelding” – så ved vi hvor mange der kommer og hvem de er – dette sikrer en effektiv opfølgning på besøgene, samt at vi kun forstyrrer når vi har kunder med.

Poul Erik Bech Fonden
Det er ikke kun ejendomme i Jyllinge og omegn, der har en særlig plads i vores hjerter. Vi er nemlig primært ejet af Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for andre. Støtten kommer via overskuddet fra mæg­ler­virk­som­he­den. Læs mere på po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

Vi træffes telefonisk alle dage hele året rundt og byder alle velkommen i butikken til en boligsnak over en god kop kaffe.

EDC Poul Erik Bech
Jyllingecentret 74040 Jyllinge
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
41 03 46 61
Åbningstider
Mandag
10:00 - 17:00
Tirsdag
10:00 - 17:00
Onsdag
10:00 - 17:00
Torsdag
10:00 - 17:00
Fredag
10:00 - 15:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C