EDC Poul Erik Bech

Din ejendomsmægler, Karrebæksminde

Velkommen til din lokale ejendomsmægker i Karreæksminde.

Siden 2014 har vores ejen­doms­mæg­ler­fir­ma her i Karrebæksminde været en del af EDC Poul Erik Bech. som er Danmarks største og eneste landsdækkende mæg­ler­virk­som­hed med flere end 80 boligbutikker fordelt over hele landet.

I butikken møder du Peter Crone som er afdelingsleder. Butikken har til huse på Allèen midt i Karrebæksmnide i et velfungerende kon­tor­fæl­les­skab med Feriepartner. Dette giver en enestående mulighed for kontakt med de mange tusinde turister, der hvert år besøger området og som er potentielle kunder til et fritidshus.
Vi koncentrerer os om alle boligtyper i Karrebæksminde. Vi tilbyder stor fleksibilitet og tilbyder fremvisning alle ugens syv dage og er klar til "hurtig udrykning", når potentielle købere kontakter os for fremvisning.

Via vores boligbutikker fordelt over hele Danmark har vi kontakten til køberne, uanset hvor i landet de skal findes. Vi har opbygget et stort landsdækkende køberkartotek. Herigennem har vi mulighed for at tilbyde vores kunder et helt unikt koncept, idet den rigtige køber til din bolig ofte findes uden for lokalområdet.

Poul Erik Bech Fonden
Det er ikke kun fritidshuse i Karrebæksminde, som har en særlig plads i vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, hvor engagerede frivillige gør en forskel for andre, der har brug for smil og oplevelser i hverdagen. Læs mere om fonden på po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

Vi er tilgængelige alle årets dage på tlf.: 5544 2774

EDC Poul Erik Bech
Alléen 334736 Karrebæksminde
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
37 35 37 79
Åbningstider
Mandag
10:00 - 16:00
Tirsdag
10:00 - 16:00
Onsdag
10:00 - 16:00
Torsdag
10:00 - 16:00
Fredag
10:00 - 16:00
Lørdag
11:00 - 13:00
Søndag
11:00 - 13:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C