EDC Living, Kastrup/Tårnby

Ejendomsmægler Kastrup/Tårnby

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Kastrup og Tårnby EDC Living. Her står vi klar til at hjælpe dig godt videre med din bolighandel uanset om du skal sælge, købe eller måske begge dele.

Med knap 14 års erfaring i salg af ejendomme på Amager, er EDC Living det bedste valg, når boligen skal sælges.

Vi er et seriøst og samvit­tig­heds­fuldt firma og med vores store erfaring og lokalkendskab, er vi i stand til at sætte den højest mulige, realistiske salgspris på ejendommen.

Vi beskæftiger os med såvel boligsalg, ligesom Kø­ber­rå­d­giv­ning og skødeskrivning i forbindelse med køb, er et af vores store kom­pe­ten­ce­om­rå­der.

6 ud af 7 ansatte hos EDC Living er bosiddende på Amager og har derfor det bedst mulige lokalkendskab. 6 er uddannede ejen­doms­mæg­le­re, MDE.

Vi er medlem af EDC, Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­kæ­de, med mere end 230 forretninger på landsplan og kan derfor tilbyde en synlig og markant markedsføring. EDC.dk er et af landets mest besøgte boligsites med over 3 mill. besøg pr måned samt med en stærk lokal forankring, sælger EDC generelt, næsten hver 4. bolig.

EDC Living glæder os til at tage imod dig i vores nye boligbutik på Kongelundsvej.

EDC Living, Kastrup/Tårnby
Kongelundsvej 2972770 Kastrup
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
31 93 60 71
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 16:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C