EDC Sauerberg & Gade

Ejendomsmægler Kastrup

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Kastrup EDC Sauerberg & Gade. Her er vi et stærkt team af engagerede medarbejdere med stort lokalkendskab og erfaring står klar til at byde dig velkommen.

EDC Sauerberg & Gade ligger midt på Amager - her finder du den bedste lokale ambassadør for lokalområdet. Vi har boet på Amager i mange år. Vi har familie, venner og kunder over alt på Amager. Så vi kender alle de gode argumenter og fordele ved at bo på Amager. Du får også EDC kædens landsdækkende købernetværk og en række helt unikke salgsværktøjer. Det er en klar fordel for dig, hvis du vil have solgt din bolig til den helt rigtige pris. Vi står klar til at hjælpe dig, hvad enten det gælder køb, salg eller udlejning. Vi lægger meget vægt på, at du som sælger eller køber bliver bragt gennem bolighandlen på en professionel og tryg måde.

Vi glæder os til at byde dig velkommen !


EDC Sauerberg & Gade
Amager Landevej 90A2770 Kastrup
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
37 14 14 96
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 14:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C