Ejendomsmægler Kjellerup

EDC Kjellerup, Kjellerup

Lokal ejendomsmægler med 25 års erfaring fra samme adresse

Vi hjælper dig hvad enten det gælder køb, salg, leje eller udleje af fast ejendom. Vi har i over 25 år drevet ejendomsmæglerforretning fra samme adresse på Torvet 1, 8620 Kjellerup. Firmaet har i alle årene været markedsledende og vi gennemfører ca. halvdelen af alle handler i og omkring Kjellerup og Frederiks, som er vores primære områder. Vi har dog boliger til salg i det mest af området mellem Silkeborg og Viborg, og formidler alle former for boliger og ejendomme.

EDC Kjellerup har bl.a. solgt 21 ud 21 udbudte andelsboliger i Krabbes gård, Kjellerup. Samt 10 ud af 12 udbudte andelsboliger i Ans Søpark, Ans.

Firmaet består i dag af Ejendomsmægler, MDE & indehaver Jim Danielsen, som har drevet forretningen som indehaver i over 25 år, Nikolaj Jensen, Daglig leder & Ejendomsmægler, MDE med 4 års erfaring fra mæglerbranchen. Udover dette består butikken, også af en sekretær med 20 år i butikken, som står for berigtigelsen af butikkens handler og en praktikant som er under uddannelse til ejendomsmægler.

Med den erfaring i Kjellerup, Frederiks mv. kender vi områdets byer til fingerspidserne, lige som at byerne kender os. At vi derfor mestrer salg af enhver form for fast ejendom, giver os et meget effektivt og storts lokalt netværk og samarbejde, som vi drager nytte af, når vi søger en køber eller lejer til en ejendom. Vores store netværk er ikke kommet af sig selv. Det skyldes vores hårde og målrettede arbejde imod vores kunders forventning til os som mægler, som skaber tillid mellem os og vores kunder. Derfor gør vi hos EDC Kjellerup meget ud af, altid at leve op til vores grundlæggende værdier og altid levere en 100 % målrettetindsats og ikke mindst, at være troværdige i alt hvad vi gør og siger. Det virker for os, og gør at vi har Kjellerups største boligudbud og at vi har flest salg af mæglerne i området indenfor de seneste 12 måneder. Vi skaber resultater og det skaber tilfredse kunder.

Vi tilbyder vores kunder, en gratis og uforpligtende snak om mulighederne, og vi byder gerne på en kop kaffe imens, i vores boligbutik på Torvet 1 i Kjellerup.

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

Tryg Forsikring
Klausdalsbrovej 601
2750 Ballerup

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark.

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.


Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder landsdækkende med en række banker

Læs mere

Lokale aftaler