Ejendomsmægler Kjellerup

EDC Kjellerup, Kjellerup

EDC Kjellerup

Vi er Kjellerup lokale ejendomsmæglerforretning, med stor erfaring indenfor salg af villaer, andelsboliger og landejendomme i Kjellerup og hele områdets oplandsbyer. Vi har således et stort udvalg af boliger i hele 8620 samt 7470 Karup/Frederiks og 8643 Ans By. Vi hjælper dig også gerne med dit bolig salg, hvis du har en bolig et andet du menere vi skal hjælpe dig med, at få solgt.EDC Kjellerup er en del af Danmarks største ejendomsmæglerkæde med 235 butikker og over 1.400 ansatte. Kædens mæglerbutikker er fordelt ud over hele landet og står for køb og salg af helårshuse, fritidshuse, erhvervsejendomme og nybyggeri.

På kontoret i Kjellerup beskæftiger vi 5 personer, der alle servicerer vores kunder og udvikler deres kompetencer inden for bolighandel og kontoret drives af indehaver Nikolaj Søgaard Jensen.

Vi har EDC Kædens stærke værktøjer med os i alle vores handler og vore hjemmesiden edc.dk, er branchens mest besøgte boligsite og giver os den allerbedste indgangsvinkel til at finde kunderne til din bolig. Hjemmesiden giver boligsøgende nyheder, råd og vejledning om ejendomsmarkedet samt det fulde overblik over alle landets boliger til salg.

EDC Kjellerup ønsker at være ”dit første valg” på den lokale markedsplads i Kjellerup og omegn, vi sælger alle former for boliger og dækker et bredt område således at vi har kontakt med en bred køber gruppe. Denne bestræbelse har vi indlejret som en del af vores værdisæt: Faglighed, Initiativ og Troværdighed.

- Faglighed: Vi sætter barren højt og bidrager med ekspertise og grundighed til stærke resultater for kunden. EDC er den kæde på landsplan med flest uddannede ejendomsmæglere.

- Initiativ: Vi tager gerne en førerposition, når det handler om at udvikle nye tiltag og services for vores kunder. Vi har en stab af dedikerede medarbejdere med fokus på at forny forretningen i tråd med samfundsudviklingen og de teknologiske fremskridt.

- Troværdighed: EDC giver ikke køb på at være en af branchens mest adspurgte ekspertkilder. Vi har en historisk forkærlighed for data og baserer vores udtalelser om boligmarkedet på viden, ærlighed og tørre tal.

Har du selv køberen til din bolig hjælper vi dig også gerne med, at få handlen bedst muligt i hus. Herudover laver vi også skødeskrivning samt køberrådgivning i alle slags bolighandler.

Kontakt os på tlf. 86882822 eller på Torvet 1, Kjellerup for, at høre nærmere om hvad vi kan tilbyde dig og din boligsituation.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Kjellerup, Kjellerup

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

Tryg Forsikring
Klausdalsbrovej 601
2750 Ballerup

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark.

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.


Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler