Ejendomsmægler Kjellerup

EDC Kjellerup, Kjellerup

Din lokale ejendomsmægler

EDC Kjellerup tilbyder dig en lokal ejendomsmægler med et godt lokalkendskab, og med EDC kædens stærke salgsværktøjer og et landsdækkende køberkartotek, ved vi hvad der skal til for, at sælge din bolig og vi har værktøjerne til at gøre det.

Firmaet består i dag af Daglig leder & Ejendomsmægler, MDE, Nikolaj Søgaard Jensen, med 5 års erfaring med boligmarkedeti Kjellerup og som står for vurdering af alle former for ejendomme og fremvisninger. Udover dette består butikken, også af en sekretær med 20 år i butikken, som står for berigtigelsen af butikkens handler og Patrick som er trainne i butikken og under uddannelse til ejendomsmægler og som varetager fremvisninger. Indehaver Jim Danielsen, som har drevet forretningen som indehaver i over 25 år er godt kendt i lokalkendskab og har igennem sine mange år et godt kendskab til alle apekter af en bolighandel.

Med butikkens erfaring og ihærdig for, at få solgt din bolig, har vi således igennem de seneste mange år været markedsledende ift. salget af boliger i Kjellerup og omegn, hvor ift. boligsiden har solgt flest bolig og hvor op til 85 % af alle huse vi får til salg, også bliver solgt. Med den erfaring vi besidder fra Kjellerup, Thorning, Ans By, Frederiks og Karup mv. kender vi områdets byer til fingerspidserne, lige som at byerne kender os, og derfor støtter vi også op om flere idrætsforeninger og sponsorarrangementer i alle disse områder for også at gøre en forskel for området. At vi derfor mestrer salg af enhver form for fast ejendom, giver os et meget effektivt og stort lokalt netværk og samarbejde, som vi drager nytte af, når vi søger en køber eller lejer til en ejendom. Vores store netværk er ikke kommet af sig selv. Det skyldes vores hårde og målrettede arbejde imod vores kunders forventning til os som mægler, som skaber tillid mellem os og vores kunder. Derfor gør vi hos EDC Kjellerup meget ud af, altid at leve op til vores grundlæggende værdier og altid levere en 100 % målrettetindsats og ikke mindst, at være troværdige i alt hvad vi gør og siger. Det virker for os, og gør at vi har Kjellerups største boligudbud og at vi har flest salg af mæglerne i området indenfor de seneste 12 måneder. Vi skaber resultater og det skaber tilfredse kunder.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Kjellerup, Kjellerup

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via e-mail, sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

Tryg Forsikring
Klausdalsbrovej 601
2750 Ballerup

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark.

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.


Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler