EDC Kjellerup

Ejendomsmægler Kjellerup


Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Kjellerup. Ønsker du et personligt og troværdigt boligsalg, så brug EDC Kjellerup. Vi sætter en ære i at varetage dit boligsalg med høj faglighed og respekt for din bolig - Det giver tilfredse køber og sælger.

Vi er eksperter i vurdering og salg af alle former for fast ejendom i det midtjyske – Vi varetager alle faser i boligsalget for dig. Det sikre dig høj faglighed og tryghed i bolig-salget. Samtidig er vi jf. boligsiden.dk Kjellerup og omegns mest sælgende mægler i 2016, 2017,2018, 2019, 2020 og også i 2021, hvor butikken havde et rekordsalg med hele 107 boliger solgt.

* 4 dynamiske & engagerede medarbejdere, der alle er arbejder for at dit boligsalg bliver vellykket og en god oplevelse

* Vi sælger i hele Kjellerup og omegn samt i alle områder af Silkeborg- og Viborg kommune. Vores primære områder dækker således; 8620, 8643, 7470 samt 8600 og 8800

* Vi sælger alle former for fast ejendom. Hvad enten det drejer sig om en villa i byen, andelsbolig, ejerlejlighed eller en ejendom på landet, så har vi kompetencerne til at finde den rigtige køber til din bolig.

* Landsdækkende køberkartotek - vi er ca. 240 butikker over hele landet, som er pa-rate til at opfylde dine ønsker.

* 3 salærløsninger, alt efter dine ønsker. Vi tilbyder dig; EDC-Selvsalg, EDC-Medsalg og EDC-Totalsalg.

* Markedets stærkeste onlinekoncept – EDC Effekt er vores digitale markedsførings værktøj, som netop har vundet guld ved Danish Digital Award 2018.

* Vi hjælper med skøde, re­fu­sions­op­gø­rel­se mv. - også hvis du selv har fundet en køber. Har du ikke fundet boligen hos os, så tilbyder vi dig også kø­ber­rå­d­giv­ning i din handel. I handler hvor vi ikke repræsentere sælger, rådgiver vi dig som køber i hele købsprocessen og kan evt. deltage i fremvisning af boligen, forestå forhandling af boligens pris og gennemgang af dokumenter inden underskrift samt skødeskrivning.

* Mød os på https://www.facebook.com/edckjellerup for at følge opdateringen af dit lokale boligmarked

Ring allerede i dag for et uforpligtende salgstjek, hvis du vil høre nærmere om hvad vi kan tilbyde dit boligsalg.

EDC Kjellerup
Torvet 18620 Kjellerup
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
40 29 63 95
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark.

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C