Ejendomsmægler København N

EDC Poul Erik Bech, København N

EDC Poul Erik Bech på Nørrebrogade åbnede i 1999. Boligbutikken er en del af Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed med mere end 70 butikker fordelt over hele landet.

Vi har kontakten til køberne, uanset hvor i landet de skal findes – og med salg fra alle vores mange butikker i Storkøbenhavn, har vi bygget bro mellem bydelene.

Vi dækker hele København N og NV og vores mange års erfaring samt det store kendskab til netop denne del af København gør EDC Poul Erik Bech til det oplagte valg, når der skal handles bolig. Vi arbejder dagligt med at matche køberønsker med boliger til salg via vores landsdækkende køberkartotek. Dette giver vores boligsælgere en øget chance for salg til den bedst mulige pris.

Vi arbejder engageret og professionelt med salg af alle typer boliger og alle ansatte i butikken arbejder for, at yde en høj service og opbygge et solidt tillidsforhold til vores kunder.

Hos os vælger du selv måden at sælge på. Vi kan tilbyde det helt traditionelle salg og hvis du selv hjælper til, bliver det naturligvis billigere.

Poul Erik Bech Fonden

Det er ikke kun ejendomme på Nørrebro og i Nordvest, der har en særlig plads i vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, hvor frivillige ildsjæle bruger massevis af timer på at gøre en forskel for børn. Støtten finansieres via overskuddet i mæglervirksomheden. Læs mere på: poulerikbechfonden.dk

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Poul Erik Bech, København N 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Forsikring
Indiakaj 6, 1. sal
2100 København Ø

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

EDC Finanscenter 1 A/S
Gjensidige Forsikring
Dansk Boligforsikring
Diakrit
Andel Energi A/S