EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

Din ejendomsmægler, Østerbro og Nordhavn

EDC Poul Erik Bech på Østerbro dækker hele 2100, samt det attraktive og skønne område i Nordhavn, som byder på skøn udsigt til himmel og hav døgnet rundt. Hele Nordhavn har postnummer 2150.

Søger du boliger til salg i områder som f.eks. Kar­tof­fel­ræk­ker­ne, Komponist Kvarteret, Lyngbyvejs Kvarteret, Amerika Plads og Ambassade kvarteret har vi vores egne EDC-ejen­doms­mæg­le­re, der alle er specialister i netop disse lokalområder enten fordi de selv bor der eller ganske enkel har erfaring med salg af ejendomme her i mange år. De har alle et indgående lokalkendskab i området og kan rådgive om alt lige fra den perfekte bolig til dit behov, samt afstanden til nærmeste ind­købs­mu­lig­he­der, skoler og trans­port­mu­lig­he­der. Og de kender de forskellige foreninger ned til mindste detalje.

Salgsvurdering af bolig på Østerbro og i Nordhavn
Ønsker du at sætte din bolig til salg eller er du blot interesseret i at finde ud af, hvor meget din bolig er værd i det nuværende boligmarked? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig på Østerbro eller i området omkring Nordhavn, hvor vores mæglere er de markedsledende inden for både køb, salg og rådgivning. Salget af ejer­lej­lig­he­der på Østerbro samt i Nordhavn er blandt vores stærkeste ker­ne­kom­pe­ten­cer, herunder ligeledes salg af andelsboliger, vil­la­lej­lig­he­der, villaer, byg­ge­for­e­nings­hu­se og I/S lejligheder. I samarbejde med firmaets pro­jek­taf­de­ling udføres ligeledes projektsalg.

Høj kun­de­til­freds­hed
Vi ved at bolighandel er en stor beslutning. Derfor har alle medarbejdere stort fokus på høj kun­de­til­freds­hed - vi ønsker at være et naturligt valg når en af livets store beslutninger skal tages i forbindelse med at skifte bolig. Via professionelt og engageret salgsarbejde forsøger vi, at opnå bedst mulige vilkår for vores sælgere. Flid, etik og godt købmandskab er nøgleordene som danner vær­di­grund­la­get for vores dagligdag. Som den eneste af de store etablerede mæglerkæder tilbyder vi i EDC medsalg såfremt sælger ønsker selv at stå for fremvisninger til reduceret salær. Alle ejen­doms­mæg­le­re har stor erfaring i salg og vurdering af boliger på Østerbro, idet en stor del af mæglerne selv er bosiddende på Østerbro.

Vores historie
Vores EDC-butik i Nordre Frihavnsgade åbnede i 1993 og er en del af EDC Poul Erik Bech der er Danmarks største og eneste ejen­doms­mæg­ler­virk­som­hed med mere end 80 bo­ligaf­de­lin­ger fordelt over hele landet. Butikken sælger ca. 200 boliger årligt, hvilket gør den til Østerbros mest sælgende ejendomsmægler. Vi tilbyder professionelt salgsarbejde og er i dag kendt for at have en meget høj kun­de­til­freds­hed hos både købere og sælgere.


Poul Erik Bech Fonden
Vores medarbejderes hjerter brænder ikke kun for boliger på Østerbro. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som, via overskuddet fra mæg­ler­virk­som­he­den, støtter foreninger, hvor frivillige ildsjæle brænder for at gøre en forskel for andre. Du kan læse meget mere om fonden på: po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn
Ndr. Frihavnsgade 412100 København Ø
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
18 21 51 01
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 16:00
Lørdag
Lukket
Søndag
10:00 - 16:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C