EDC Poul Erik Bech Amagerbro

Din ejendomsmægler, Amager

Velkommen til din lokale ejendomsmægler på Amager. Hos EDC Poul Erik Bech i Holmbladsgade tilbyder vi et professionelt salgsarbejde og alle ansatte i butikken arbejder for at yde en høj service og skabe en høj kun­de­til­freds­hed. Flid, etik og godt købmandskab er nøgleordene, som danner vær­di­grund­la­get i vores dagligdag. Derfor sørger vi for, at du som sælger fra start til slut – fra salgstjek til salg – har en ejendomsmægler, som arbejder for dig og dit salg.
Vi er en del af EDC Poul Erik Bech, som er Danmarks største og eneste landsdækkende ejen­doms­mæg­ler­virk­som­hed med mere end 80 bo­lig­for­ret­nin­ger fordelt over hele landet.

Via vores boligbutikker fordelt over hele Danmark har vi kontakten til køberne, uanset hvor i landet de skal findes, og vi har opbygget et stort landsdækkende køberkartotek. Herigennem har vi mulighed for, at tilbyde vores kunder et helt unikt koncept. Den rigtige køber til din bolig skal ofte findes uden for lokalområdet. Vælger du EDC Poul Erik Bech til at forestå salget, får du en mæg­ler­virk­som­hed, hvor vi hver dag fra vores mange boligbutikker arbejder med at skaffe købere og matche dem med boliger til salg. Vi sikrer os det fornødne lokalkendskab kombineret med en samlet salgskraft, der er unik i det danske mæglermarked, hvilket giver dig en markant øget chance for et salg.

Poul Erik Bech Fonden
Boliger på Amager fylder en stor del af vores hjerter, men de er ikke alene. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som via overskuddet fra mæg­ler­virk­som­he­den støtter foreninger, hvor frivillige ildsjæle arbejder for at gøre en forskel for børn, der trænger til flere smil i hverdagen. Du kan læse mere om fonden på: po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

EDC Poul Erik Bech Amagerbro
Holmbladsgade 342300 København S
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
37 93 91 61
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
09:00 - 17:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C