EDC Poul Erik Bech Sundbyvester Plads

Din ejendomsmægler, Amager

Velkommen til din lokale ejendomsmægler på Amager EDC Poul Erik Bech, Sundbyvester Plads Vi kender købernes aktuelle ønsker lokalt her på Amager og går du i salgstanker eller vil du blot gerne vide, hvor meget din bolig er værd i det aktuelle boligmarked, er vi den bedste ejendomsmægler at gå til. Vi er Danmarks største og eneste landsdækkende mæg­ler­virk­som­hed med flere end 80 butikker fordelt over hele landet - og alene på Amager har vi 3 butikker. Det giver os en stor kontaktflade samt daglig kontakt med mange potentielle købere i hele landet, og det gør en forskel for dit salg. Står du i en situation, hvor du både skal sælge og købe en ny bolig har vi kendskabet og netværket til at rådgive dig personligt hele vejen igennem forløbet. Vi kender nemlig både købernes og sælgernes aktuelle ønsker, behov og situation, og det giver os et ekstra godt udgangspunkt for, at finde den rigtige køber, såvel som sælger til netop din bolighandel.

Her hos os møder du et professionelt team af dygtige ejen­doms­mæg­le­re med et stort lokalkendskab om Amagers ejendomsmarked og et personligt engagement, der sikrer dig tryghed hele vejen igennem din bolighandel og sørger for at du kommer godt videre. Derfor står vi altid klar til at hjælpe, uanset om du skal købe, sælge eller måske begge dele.

Kontakt os dagligt i butikkens åbningstid, hvor du også altid er meget velkommen ned til en kop kaffe og en uforpligtende snak om det aktuelle boligmarked. Vores butik ligger centralt på Amagerbrogade lige ved Sundbyvester Plads og vælger du at sætte din bolig til salg hos os, er vores butiksvindue et velbesøgt ud­stil­lings­vin­due for din bolig til alle lokale interesserede købere.

På gensyn hos Poul Erik Bech

Poul Erik Bech Fonden
Det er ikke kun ejendomme på Amager, der har en særlig plads i vores hjerte. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som, via overskuddet fra mæg­ler­virk­som­he­den, støtter foreninger, hvor frivillige ildsjæle brænder for at gøre en forskel for andre. Læs mere på: po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

EDC Poul Erik Bech Sundbyvester Plads
Sundbyvester Plads 22300 København S
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
39 77 73 47
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
09:00 - 17:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C