EDC Selandia Køge

Ejendomsmægler Køge

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Køge, EDC Selandia.

EDC Selandia Køge er i dag en del af EDC Selandia med 5 mæg­ler­for­ret­nin­ger på tværs af Sjælland: Ringsted, Ejby, Sorø, Haslev og Køge. EDC Selandia Køge blev stiftet i 1973. Samarbejdet med EDC blev indledt i 1989, og netop dette samarbejde med Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­kæ­de er garanti for en meget høj faglig standard til glæde og gavn for både sælgere og købere.

Vi ligger ved starten af Køges gågade på Nørre Boulevard 21. Vi har åbent dagligt kl. 09 - 17 (fredag til kl. 16.00). Om søndagen kører mæglerne primært rundt og fremviser en masse dejlige ejendomme. Du er altid velkommen forbi til en uforpligtende snak. Vi har kaffen klar! Vores telefoner er altid åbne!
Vi tilbyder køb, salg og vurdering af villaer, rækkehuse, hobbylandbrug og ejerboliger i Køge og omegn samt sommerhuse i Stevns og Strøby.
Vi tilbyder endvidere skødeskrivning, berigtigelse og fungerer tillige som købermægler når du har brug for en kompetent rådgiver ved dit huskøb.

HVEM ER VI?
Som den ældste boligbutik i Køge er vi gamle i gårde og har efterhånden været inde i utallige boliger i Køge og omegn! Men... Hverken alder, hjemstavn eller navn er kva­li­tets­stem­pel til en god handel! Det er derimod vores engagement, vores faglige indsigt og vores ægte interesse for vores arbejde! Vi er eksperter, og vi prioriterer en høj moral og en tæt kundekontakt.

Køge er en by i kæmpe fremgang! Det forstår vi godt, og vi er helt enige!
Mange mennesker har allerede valgt Køge som hjemby, og det er der mange gode grunde til. Køge har en charmerende bymidte, et aktivt handelsliv og et rigt kulturliv. Her er hygge og atmosfære og et utal af gode butikker, gode spisesteder! Vi har havn, marina og strand samt S-tog, hurtigtog og motorvej til København og et nyt SUPERSYGEHUS er godt på vej i Køge.
Vi glæder os til at byde dig velkommen hos os!

EDC Selandia Køge
Nørre Boulevard 214600 Køge
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
35 03 82 72
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 16:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C