EDC Domus

Ejendomsmægler Kolding

Velkommen til EDC Domus Kolding, din lokale ejendomsmægler i Kolding. Siden midten af 1980’erne har der været en ejendomsmægler her på adressen og i 2006 blev EDC Domus til under indehaver Johs, som i dag omfatter butikkerne i Kolding, Fredericia, Vejle, Børkop, Grindsted/Billund og den særlige Liebhaver afdeling EDC Domus First Class i MyGarage i Vejle.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, står vi klar hver dag på telefon og chat fra kl. 8-22. Du er også velkommen i vores butik på hverdage mellem 09:00-17:00 og i weekenden efter aftale.

Vi er dine lokale mæglere med bredt lokalkendskab og et stærkt netværk i Kolding og omegn. Alle vores medarbejdere er uddannet ejen­doms­mæg­le­re og bosiddende i byen. Samlet dækker vi over Kolding, Bjert, Lunderskov, Almind, Viuf, Jordrup og Vester Nebel.

Hos os møder du et team af dedikerede ejen­doms­mæg­le­re, og vi følger dig hele vejen fra du ser drømmeboligen og til du står med nøglen i hånden. Vi gør os gør umage i alt, hvad vi foretager os. Vi er en del af byens liv i Kolding hver dag.

Vores by er ikke bare en by, som vi bor og arbejder i. Vi går op i den og tager aktivt del i lokalsamfundet.

Som en del af Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­kæ­de dækker vi bredt i hele landet med over 230 butikker og 1200 medarbejdere på landsplan. Vi sælger flest boliger i landet, fordi vi er gode til det og har forstået, at man ikke bare køber et hus eller en lejlighed, men et hjem. Og det hjem er en del af den by det ligger i.

Vi samarbejder på tværs af EDC Domus butikkerne, hvilket sikrer dig enormt bred synlighed og dækning med skarpt fokus på både alle ejendomstyper uanset om drømmeboligen er en landejendom, en villa, et rækkehus, et fritidshus eller et projektbyggeri.

Kom forbi og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din familie godt videre. Går du lige nu i salgstanker, så bestil et gratis og uforpligtende Salgstjek og find ud af, hvor meget din bolig er værd. Vi holder jævnligt Åbent Hus med tilmelding samt 1-1 fremvisninger, hvor du selvfølgelig er velkommen til at tage din partner eller familie med.

På gensyn hos EDC Domus

EDC Domus
Enevold Sørensens Vej 66000 Kolding
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
30 07 78 57
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C