Ejendomsmægler Kolding

EDC Domus, Kolding

Velkommen til EDC Domus Kolding

EDC Domus, din lokale ejendomsmægler i Kolding. Siden midten af 1980’erne har der været en ejendomsmægler her på adressen og i 2006 blev EDC Domus til under indehaver Johs, som i dag omfatter butikkerne i Kolding, Fredericia, Vejle, Børkop og den særlige Liebhaver afdeling EDC Domus First Class i MyGarage i Vejle.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, står vi klar hver dag på telefon og chat fra kl. 8-22. Du er også velkommen i vores butik på hverdage mellem 09:00-17:00 og i weekenden efter aftale.

Vi er dine lokale mæglere med bredt lokalkendskab og et stærkt netværk i Kolding og omegn. Alle vores medarbejdere er uddannet ejendomsmæglere og bosiddende i byen. Samlet dækker vi over Kolding, Bjert, Lunderskov, Almind, Viuf, Jordrup og Vester Nebel.

Hos os møder du et team af dedikerede ejendomsmæglere, og vi følger dig hele vejen fra du ser drømmeboligen og til du står med nøglen i hånden. Vi gør os gør umage i alt, hvad vi foretager os. Vi er en del af byens liv i Kolding hver dag.

Vores by er ikke bare en by, som vi bor og arbejder i. Vi går op i den og tager aktivt del i lokalsamfundet.

Som en del af Danmarks største ejendomsmæglerkæde dækker vi bredt i hele landet med over 230 butikker og 1200 medarbejdere på landsplan. Vi sælger flest boliger i landet, fordi vi er gode til det og har forstået, at man ikke bare køber et hus eller en lejlighed, men et hjem. Og det hjem er en del af den by det ligger i.

Vi samarbejder på tværs af EDC Domus butikkerne, hvilket sikrer dig enormt bred synlighed og dækning med skarpt fokus på både alle ejendomstyper uanset om drømmeboligen er en landejendom, en villa, et rækkehus, et fritidshus eller et projektbyggeri.

Kom forbi og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din familie godt videre. Går du lige nu i salgstanker, så bestil et gratis og uforpligtende Salgstjek og find ud af, hvor meget din bolig er værd. Vi holder jævnligt Åbent Hus med tilmelding samt 1-1 fremvisninger, hvor du selvfølgelig er velkommen til at tage din partner eller familie med.

På gensyn hos EDC Domus

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Domus, Kolding 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler