EDC Selandia Vejgaard & Partnere

Ejendomsmægler Ejby

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Ejby, EDC Selandia Vejgaard & Partnere. Vi har eksisteret i Ejby siden 1963 og været byens faste ejendomsmægler. EDC i Ejby varetager køb, salg og vurdering af alle typer boliger såvel som landbrug.

Speciale i landbrug
Claus Vejgaard har ledet byens ældste og eneste ejen­doms­mæg­ler­bu­tik, siden han i 2002 overtog den efter sin far, Per Vejgaard. Per var både uddannet landmand og ejendomsmægler, og det er Claus såmænd også. Han er født, konfirmeret og gift i Ejby. Lokalkendskab er derfor en selvfølge. Sammen med et par trofaste medarbejdere står han for de fleste boligsalg i området. Landmanden og ejen­doms­mæg­le­ren er en god kombination, når du vil købe eller sælge et landbrug. Claus har stort kendskab til landbrugsloven, afgrøder, forskellige EU-tilskud samt af­skriv­nings­reg­ler­ne når der handles. Claus’ kendskab til ’livet på landet’ og ikke mindst lokale fagfolk gør også, at købere let kan få kontakter til eksempelvis forpagtere, erfa-grupper osv.

Med naturen som nabo
Den første kuperede oase, du møder på din vej fra København, er området omkring Ejby. Her har du naturen tæt på og mulighed for at nyde et frirum fra en travl arbejdsdag. Med blot ½ time til både København, Ringsted, Næstved og Roskilde via motorvejen er det nemt at pendle til arbejde. Der er rig mulighed for hyggelige stunder på spisestederne og et slag golf på de to golfbaner i området.

EDC Selandia Vejgaard & Partnere
Ejbyvej 59, Ejby4623 Lille Skensved
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
27 51 08 84
Åbningstider
Mandag
09:00 - 16:30
Tirsdag
09:00 - 16:30
Onsdag
09:00 - 16:30
Torsdag
09:00 - 16:30
Fredag
Efter aftale
Lørdag
Efter aftale
Søndag
10:00 - 15:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C