EDC Liseleje Ejendomskontor

Ejendomsmægler Liseleje

Velkommen hos din lokale ejendomsmægler i Liseleje.

Kig ind hos din lokale mægler, vi er alle sammen født og opvokset i vores område. Hos os er dit hus i gode hænder.

Vi gør os umage fra første øjeblik vi mødes, for vi elsker huse – også dit. Ønsker du det, så kommer vi gerne med gode råd til at få det bedste frem i netop dit hus.

Vi har meget erfaring i salg af både sommerhuse og helårshuse og de drømme og behov der følger med for køberne. Vores forretninger i Liseleje og Tisvildeleje har eksisteret i næsten 50 år. Som sælger hos os får du to salgssteder for kun eet salær.

Har du tænkt på at sælge dit hus? Så lad os mødes og tale om mulighederne for netop dit salg. Vi kan og vil meget gerne rådgive dig om, hvordan du gør dit hus mest salgbart.

Hos EDC får du ved hjælp af vores internetpakker den bedste ban­ne­ran­non­ce­ring på internettet på du kan få. Vores Effektpakker har vundet flere mar­keds­fø­rings­pri­ser for størst synlighed. Herudover er vi naturligvis også på de hjemmesider med flest boligsøgende. Derfor bruger vi www.edc.dk med mere end 190.000 unikke daglige besøgende og www.boligsiden.dk med ca. 300.000 besøg dagligt.

Vi har åbent når du har fri! Begge forretninger har byens bedste beliggenhed med masser for for­bi­pas­se­ren­de. Derfor bliver vores boliger set og frister mange kunder til at kigge ind, for at få mere at vide. I begge vores forretninger er der ejen­doms­mæg­le­re klar til at svare på spørgsmål om køb, salg, ejendommene og ikke mindst smutvejene til stranden og skoven.

Vi gør vores bedste for at hjælpe kunderne med at finde deres drømmehus.

EDC Liseleje Ejendomskontor
Liselejevej 603360 Liseleje
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
43 44 26 43
Åbningstider
Mandag
10:00 - 16:00
Tirsdag
10:00 - 16:00
Onsdag
10:00 - 16:00
Torsdag
10:00 - 16:00
Fredag
10:00 - 16:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
10:00 - 16:00
Vi holder julelukket fra 23/12-1/2, men vores kundecenter glæder sig til at høre fra dig

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C