Ejendomsmægler Hjørring

EDC Danebo Lønstrup

SITRENDE SINDIG - Lønstrup

Vesterhavet kræver sin ret her på egnen. Mårup Kirke, der måtte nedtages i 2016, er et synligt bevis. Længere mod nord knejser et fyrtårn stolt. Rugbjergknude fyr har vist vejen for utallige sømænd - nu står det delvist begravet i bjerge af sand. Det er virkeligheden, det her. Det er vind og vejr - og et fuldstændigt betagende landskabsbillede.

Byen er en oase for livsnydere. En lise for kreative sjæle, der behøver himmel og hav for at kunne trives. Keramikkere, kunsthåndværkere, smykkekuntnere og mange andre skabende mennesker holder af at bo og arbejde i Lønstrup. Kunstnerbyen, kaldes den -og ikke uden grund for her i gaderne brændes keramik, smedes smykker og males akvareller, som nogen rejser langt efter.Hos EDC Danebo Lønstrup drikker vi kaffe af kopper fra den lokale keramikker. Vi er utallige gange blevet blæst omkuld af udsigten, og en efterårsvind der stædigt suser ned ad Strandvejen. Vi er heldige. Og vi nyder til stadighed at gå på opdagelse i et område der har uendeligt meget at byde på. Hvis du leder efter et fritidshus eller en bolig i Lønstrup, så har du helt sikkert gjort dig nogle tanker om hvad dit nye fristed skal rumme. Hvilke dage du skal have her - og for en mægler er det en skøn opgave, at få lov til at indfri store forventninger.

Vores mæglerteam i Lønstrup er eksperter i livsnyderi. De kan se det meste for sig - og lokalt forankret faglighed sammenholdt med et stærkt netværk via vores øvrige butikker i kystområdet, gør EDC Danebo til en mæglerforretning der vitterligt er "tættere på".

Med vores forretninger i Lønstrup, Løkken, Blokhus og Hals er vi hos EDC Danebo Nordjyllands største og mest sælgende når det drejer sig om fritidshuse, ferielejligheder, fritidsgrunde og andre kystnære ejendomme.

Vores filosofi er, at være lokalt forankret, og samtidig tilbyde vores kunder de fordele der opnås ved et stort netværk. Vi lægger vægt på synlig og effektiv markedsføring såvel på nettet som i trykte medier hvor vi annoncerer lokalt, landsdækkende og i vores nabolande.

EDC Danebo består af 14 nordjyske butikker og et netværk der i rigtig mange år har dokumenteret sin værdi for vores kunder.

Vi lægger stor vægt på tilgængelighed og kan træffes 7 dage om ugen, året rundt.

Uanset om du skal købe eller sælge - vi glæder os til at se dig som kunde hos EDC.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Danebo, Lønstrup, Hjørring 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler