EDC AROS

En sikker handel!

EDC AROS, Lystrup

EDC AROS er en professionel ejen­doms­mæg­ler­virk­som­hed, der består af 12 butikker og dækker hele Østjylland. Via vores gode mar­keds­fø­rings­værk­tø­jer, stærke samarbejde butikkerne imellem og vores gode lokalkendskab, har vi mulighed for at give dig den bedste kundeoplevelse, hvad end du skal købe eller sælge bolig.

EDC AROS har åbent på telefon og chat alle ugens dage fra 8-22. Så kan du nemt bestille et Salgstjek, booke en fremvisning eller få svar på dine boligspørgsmål – når det passer dig.

Vi ved, at det er en stor beslutning at handle bolig og, at hjemmet er rammen om livet. Derfor gør vi os hver dag umage, når vi hjælper kunder med at sælge og købe bolig.

Efter et salg ved os, siger sælgerne blandt andet:

• EDC AROS sørgede for, at alle medarbejderne så vores bolig, inden den kom på edc.dk, hele personalet stod til rådighed og kendte til detaljerne omkring min bolig.
• EDC AROS kom med nogle gode løsninger og ideer inden vi skulle sælge vores bolig, og de klarede alt fra start til slut på en meget kompetent og professionel måde.
• EDC AROS havde som den eneste mægler en mulighed for, at vi kunne få vores provenu udbetalt lige efter over­ta­gel­ses­da­gen.
• EDC AROS har åbent fra 8-22, det mærkede vi tydeligt, da der ofte kom besked om nye fremvisninger om aftenen, men de sørgede selvfølgelig altid for, at det passede os. Derudover fik vi altid en tilbagemelding efter hver fremvisning og vi følte os altid opdateret.
• EDC AROS har åbent hus med tilmeldinger, det betyder for os som sælgere, at vi altid kan være forberedte og udvælge de dage, der er bedst for vores familie.
• EDC AROS hjalp os godt igennem vores salg, og stod efterfølgende også til rådighed som køberrådgiver. Det betød meget for os, de både forhandlede, var meget grundige og fulgte også her forløbet helt til dørs på en meget kompetent måde.

Og efter et køb ved os, siger køberne blandt andet:

• EDC AROS fremviste os mange boliger i vores købsproces, de satte altid god tid af til fremvisninger, var meget forberedte og altid tilgængelige.
• EDC AROS gav os empatisk og bestemt kompetent rådgivning for to førs­te­gangs­kø­be­re.
• EDC AROS har både hjulpet os med køb og salg. Det har været en rigtig god oplevelse. De er dygtige til at guide igennem processen på en professionel og behagelig måde. Endnu engang tak for hjælpen.

Det handler jo om at gøre sig umage!

EDC AROS
Bygaden 288520 Lystrup
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
27 52 90 89
Åbningstider
Mandag
08:00 - 22:00
Tirsdag
08:00 - 22:00
Onsdag
08:00 - 22:00
Torsdag
08:00 - 22:00
Fredag
08:00 - 22:00
Lørdag
08:00 - 22:00
Søndag
08:00 - 22:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel   kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Kontakt os

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Danmark Indiakaj 6, 1. DK-2100 København Ø (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Islands Brygge 43 2300 København S