Ejendomsmægler Middelfart

EDC Middelfart ApS

Velkommen til EDC Middelfart

En tryg bolighandel med EDC Middelfart

Vi er din lokalkendte ejendomsmægler i Middelfart

Vi kender vores by, og vi har erfaringen. Det er derfor, du skal vælge os hos EDC Middelfart som din ejendomsmægler, uanset om du skal købe eller sælge. I Middelfart, Strib og det øvrige opland finder du det hele – liebhaveri, villaer, byhuse og fritidshuse. Og vi er den mægler, der kender markedet bedst.

Hos EDC Middelfart er vi nemlig et velfungerende team på seks med sammenlagt over 100 års erfaring. Vi har set det meste, og den erfaring får du glæde af, når du lader os stå for at sætte din bolig til salg i Middelfart og omegn. Derfor er vi også godt klædt på til at sælge boliger i alle prisklasser, og med bred markedsføring i hele landet finder vi den rette køber – også til de eksklusive boliger.

Et skræddersyet og individuelt boligsalg

Man kommer langt med et fremragende lokalkendskab, men vi ved, at det ikke kan stå alene. Der findes ingen facitliste, og hver eneste bolig har sin egen historie og fortjener et individuelt forløb. Derfor er du inddraget i processen fra start til slut, og vi lægger vægt på, at du altid kender næste skridt. Vi står for et trygt og ærligt boligsalg, og forløbet tilrettelægges altid dine ønsker.En lokal ejendomsmægler i Middelfart – 9 EDC-mæglere i baghånden

Vi har et tæt samarbejde med 9 andre EDC-mæglere, hvoraf de seks ligger på Fyn. Derfor kan vi målrettet matche den rette køber og sælger. EDC har derudover landets største køberkartotek, som selvfølgelig også kommer dig til gode, når du vælger os som din lokale ejendomsmægler i Middelfart.Køberrådgivning hos EDC Middelfart

Køberrådgivning hører også til vores kernekompetencer, og vi kan derfor hjælpe dig med en god handel, uanset om du falder for en af vores boliger, eller drømmeboligen ligger hos en anden mægler.

Du kan altid kontakte os uforpligtende, og vi tilbyder desuden rabat til medlemmer af Ældre Sagen både på køb og salg.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Middelfart 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.


Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler