Ejendomsmægler Middelfart

EDC Middelfart ApS

Velkommen til EDC Middelfart

Velkommen til EDC Middelfart - din lokalkendte ejendomsmægler i Middelfart

En god ejendomsmægler kender sin by. Det er blandt andet derfor, du skal vælge os, uanset om du skal købe eller sætte dit hus til salg i Middelfart, Strib eller i resten af Middelfart Kommune. Vi bor i kommune med mange attraktioner, dette er noget vi ligger stort vægt på i vores arbejde.

Skræddersyet salg af din bolig hos EDC Middelfart

Man kommer langt med et fremragende lokalkendskab, men vi ved, at det ikke kan stå alene. Det kan være en stor beslutning at sælge sit hus. Måske er det lidt nostalgisk, så salget gerne må tage tid. Eller måske passer det dig bedre, at vi sætter alle sejl ind for at sikre en hurtig handel.

Der findes ingen facitliste, og hver eneste bolig til salg i Middelfart har sin egen historie. Derfor lægger vi vægt på, at du er inddraget i processen fra start til slut, og at du altid kender næste skridt. Vi står for et trygt og ærligt boligsalg, og du kan være sikker på, at forløbet tilrettelægges efter dine ønsker. Det vil kort sagt sige et skræddersyet boligsalg, som du selv er med til at tilrettelægge.

En lokal ejendomsmægler i Middelfart

Hos os får du en ejendomsmægler, der kender Middelfart og ved hvad byen står for. Vores by og kommune har mange attraktioner såsom Bridgewalking, hvor du kan nyde udsigten oppefra den gamle Lillebæltsbro. Lillebælt er noget det første vi tænker på når vi nævner Middelfart, her kan du være heldig at se et Marsvin.

Yderligere er værd at nævne CLAY keramikmuseum Danmark, Middelfart Museum, Middelfart handel og vores hyggelige gågade.

KulturØen er velbesøgt med Middelfart bibliotek, Panorama Middelfart og café.

Tæt på KulturØen er det nye Nytorv med H&M, Normal, Only m.m.

Noget af det unikke ved Middelfart, er de mange smukke naturskønne områder. Her i blandt kan nævnes Kongebroskoven, gl. havn, Fænøsund, Hindgavl med dyrehaven og Hindsgavlslot. Ikke blot naturen er unik i Middelfart, vi har også den smukke gl. bydel, hvor charme og unik arkitektur er i højsædet.

Ikke kun Middelfart by har smukke attraktioner, alle byer i Middelfart kommune har hver deres seværdigheder, hvor de mest kendte er Humlemagasinet, Strib Automobilmuseum, Stribhavn og Strib fyr men der er mange flere.

Personalet hos din ejendomsmægler

Hos EDC Middelfart er vi tre uddannede ejendomsmæglere med sammenlagt 50 års erfaring. Det er et halvt århundredes erfaring og markedskendskab, som du får glæde af, når du lader os stå for at sætte din bolig til salg i Middelfart og omegn.

Vi er stolte af at have et tæt samarbejde med syv andre EDC-mæglere, hvoraf de seks ligger på Fyn. Helt konkret betyder det ekstra eksponering, når du sætter din ejendom til salg, og det tætte samarbejde på tværs af mæglerne hjælper os med målrettet at matche den rette køber og sælger. Derudover har EDC landets største køberkartotek, som selvfølgelig også kommer dig til gode, når du vælger os som din lokale ejendomsmægler i Middelfart.

Køberrådgivning hos EDC Middelfart

Køberrådgivning er også blandt vores kernekompetencer, og vi kan derfor hjælpe dig med en god handel, uanset om du falder for en af vores boliger, eller drømmeboligen ligger hos en anden mægler. Med os i baghånden kan du derfor være helt tryg, når du ser på huse til salg i Middelfart. Lokalkendskab, tryghed og ærlighed er igen de tre ben, som vores rådgivning er bygget op omkring, så du er klædt på til at træffe den rette beslutning.

Uanset om du skal købe eller sælge, så kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig videre.

Vi tilbyder desuden rabat til medlemmer af Ældre Sagen

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Middelfart

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.


Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler