EDC Poul Erik Bech/Reitz & Mortensen

Din ejendomsmægler, Nakskov

EDC Poul Erik Bech/Reitz & Mortensen er beliggende centralt i Nakskov midtby. Vi har et bredt udvalg af ejendomme til alle målgrupper suppleret med rådgivning fra A-Z. Din ejendomshandel er med andre ord i trygge hænder hos os.

I butikken møder du et professionelt team af mæglere og medarbejdere med et stort lokalkendskab, personligt engagement og mange års erfaring i branchen. Vi kan tilbyde dig alle de fordele, det indebærer at være en del af EDC Poul Erik Bech, som er Danmarks største og eneste landsdækkende ejen­doms­mæg­ler­virk­som­hed. Med flere end 80 boligbutikker, et landsdækkende køberkartotek og tilsvarende markedsføring har vi kontakten til køberne uanset hvor i landet de findes. Det er nemlig slet ikke utænkeligt, at den næste ejer af din bolig er en køber udenfor lokalområdet.

Poul Erik Bech Fonden
Det er ikke kun boliger i Nakskov, som står vores hjerter nær. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som via overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den støtter foreninger, hvor frivillige gør en forskel for andre. Læs mere på po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

EDC Poul Erik Bech/Reitz & Mortensen præsenterer således en bred vifte af landsdækkende muligheder i skøn kombination med det lokalkendskab, som er bygget op gennem mange år.
Du er naturligvis altid velkommen i butikken for at høre mere om dine muligheder.

EDC Poul Erik Bech/Reitz & Mortensen
Vejlegade 34900 Nakskov
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
18 21 51 01
Åbningstider
Mandag
10:00 - 16:00
Tirsdag
10:00 - 16:00
Onsdag
10:00 - 16:00
Torsdag
10:00 - 16:00
Fredag
10:00 - 16:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C