EDC Poul Erik Bech, Nakskov

Din ejendomsmægler, Nakskov

EDC Poul Erik Bech er beliggende centralt i Nakskov midtby. Vi har et bredt udvalg af ejendomme til alle målgrupper suppleret med rådgivning fra A-Z. Din ejendomshandel er med andre ord i trygge hænder hos os. I butikken møder du et professionelt team af mæglere og medarbejdere med et stort lokalkendskab, personligt engagement og mange års erfaring i branchen. Vi kan tilbyde dig alle de fordele, det indebærer at være en del af EDC Poul Erik Bech, som er Danmarks største og eneste landsdækkende ejen­doms­mæg­ler­virk­som­hed. Med flere end 80 boligbutikker, et landsdækkende køberkartotek og tilsvarende markedsføring har vi kontakten til køberne uanset hvor i landet de findes. Det er nemlig slet ikke utænkeligt, at den næste ejer af din bolig er en køber udenfor lokalområdet. Poul Erik Bech Fonden Det er ikke kun boliger i Nakskov, som står vores hjerter nær. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som via overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den støtter foreninger, hvor frivillige gør en forskel for andre. Læs mere på po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk EDC Poul Erik Bech præsenterer således en bred vifte af landsdækkende muligheder i skøn kombination med det lokalkendskab, som er bygget op gennem mange år. Du er naturligvis altid velkommen i butikken for at høre mere om dine muligheder.
Bestil et Salgstjek

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejen­doms­re­la­te­re­de områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail.

Læs mere

72 boliger til salg

Tilpas søgning
Vis kort

Fremhævede

Andre

EDC Poul Erik Bech, Nakskov
Vejlegade 34900 Nakskov
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
18 21 51 01
Åbningstider
Mandag
10:00 - 16:00
Tirsdag
10:00 - 16:00
Onsdag
10:00 - 16:00
Torsdag
10:00 - 16:00
Fredag
10:00 - 16:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Efter aftale

Mød din lokale mægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C