EDC Danebo, Nibe

Ejendomsmægler Nibe

EDC Danebo er din lokale ejendomsmægler i Nibe og har eksisteret i over 50 år som ejen­doms­mæg­ler­for­ret­ning. Vi har en unik beliggenhed i smukke omgivelser op til Limfjorden og op til byens hovedtrafikåre. Vi er dybt forankret i lokalsamfundet, i byens lo­kal­for­e­nin­ger, bestyrelser og kender hver en krog af byen og oplandet - vi ved, hvilken udvikling, der er i vores lokalområde - hvad køberne søger - hvilken pris, der er den rigtige - vi ved, hvad du skal gøre for at få din ejendom godt solgt - og vi ved, hvad der sker på skolen, i børnehaverne, i idræts­klub­ber­ne, for vores børn går der selv eller har gået der – kort sagt, vi er en stor del af byens liv. Vores forretning bygger på en solid fast stab af veluddannede ejen­doms­mæg­le­re og Margit har været hos os i over 44 år, tilsammen sikrer det dig de bedste betingelser for at succesfuldt og trygt salg fra ende til anden. Vi har som eneste mægler i byen åbent alle ugens 7 dage fra 08 - 22, hos os skal du ikke tage fri for at få dit hus vurderet, eller for at komme ud og se på et nyt hus – vi er her når du har tid. Vi er medlem af Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­kæ­de og i det Nordjyske er vi stærkt repræsenteret med 31 bo­ligaf­de­lin­ger fordelt i regionen. Vi ser frem til at høre fra dig, så gør vi os umage.

HUSK VI FREMVISER & VURDERER ALTID GERNE, OGSÅ UDEN FOR ÅBNINGSTIDERNE.

EDC Danebo, Nibe
Kildegade 319240 Nibe
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
20 81 45 78
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 16:00
Lørdag
10:00 - 17:00
Søndag
10:00 - 17:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Islands Brygge 43 2300 København S