Ejendomsmægler Nørresundby

EDC Poul Erik Bech, Nørresundby

EDC i Nørresundby er beliggende på Torvet 1. Vi er en del af EDC Poul Erik Bech som er Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed med mere end 70 butikker fordelt over hele landet. Vi har kontakten til køberne, uanset hvor i landet de skal findes – med butikker både nord og syd for Limfjorden varetager vi salget af alle opgaver. Vi tror på faglighed, initiativ og troværdighed og har i alle årene været tilknyttet Danmarks største ejendomsmæglerkæde EDC.

- Vores primære markedsområder er Nørresundby, Vadum, Nørhalne, Vestbjerg, Sulsted, Tylstrup, Vodskov, Uggerhalne, Grindsted, Langholt, Stae og Vester Hassing. Det er alle områder vi er lokalkendte i og har været det i rigtig mange år. Vi kører naturligvis også til andre byer/områder nord for fjorden.

- Vi er specialister i salg af villaer, ejerlejligheder, andelsboliger, rækkehuse, villalejlig-heder, grunde/huse til nedrivning. Desuden råder EDC Poul Erik Bech over erhvervsafdelinger over hele landet.

- Har vi ikke den bolig, du ønsker, kan vi hjælpe med rådgivning i forbindelse med køb af anden bolig. I den forbindelse vil vi arbejde som købermægler for dig

- Vi holder åbent ugens 7 dage – og står alle dage klar til fremvisning af et eller flere af vores mange spændende emner. Skulle du ligeledes ønske at sælge så start med et salgstjek ved os.

- Følg os på facebook på dette link: https://www.facebook.com/EDC.Aalborg.Noerresundby

Poul Erik Bech Fonden

Det er ikke kun ejendomme, som har en særlig plads i vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, hvor frivillige kræfter yder en stor indsats for at gøre en forskel for børn, der trænger til flere smil i hverdagen. Støtten kommer via overskuddet i mæglervirksomheden. Læs mere om fonden på poulerikbechfonden.dk

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Poul Erik Bech, Nørresundby 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Forsikring
Indiakaj 6, 1. sal
2100 København Ø

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

EDC Finanscenter 1 A/S
Gjensidige Forsikring
Dansk Boligforsikring
Diakrit
Andel Energi A/S