EDC Poul Erik Bech

Din ejendomsmægler, Nørresundby

Velkommen hos din lokale ejendomsmægler i Nørresundby - EDC Poul Erik Bech, Nørresundby. Vores boligbutik i Nørresundby er beliggende på Torvet 1. Vi er en del af EDC Poul Erik Bech som er Danmarks største og eneste landsdækkende ejen­doms­mæg­ler­virk­som­hed med mere end 80 butikker fordelt over hele landet. Vi har kontakten til køberne, uanset hvor i landet de skal findes – med butikker både nord og syd for Limfjorden varetager vi salget af alle opgaver. Vi tror på faglighed, initiativ og troværdighed og har i alle årene været tilknyttet Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­kæ­de EDC.

• Vores primære markedsområder er Nørresundby, Vestbjerg, Vadum, Nørhalne, Sulsted, Tylstrup, Vodskov, Uggerhalne, Grindsted, Langholt, Stae og Vester Hassing. Det er alle områder vi er lokalkendte i og har været det i rigtig mange år. Vi kører naturligvis også til andre byer/områder nord for fjorden.

• Vi er specialister i salg af villaer, ejer­lej­lig­he­der, andelsboliger, rækkehuse, villalejlig-heder, grunde/huse til nedrivning. Desuden råder EDC Poul Erik Bech over er­hvervs­af­de­lin­ger over hele landet.

• Har vi ikke den bolig, du ønsker, kan vi hjælpe med rådgivning i forbindelse med køb af anden bolig. I den forbindelse vil vi arbejde som købermægler for dig

• Vi holder åbent ugens 7 dage – og står alle dage klar til fremvisning af et eller flere af vores mange spændende emner. Skulle du ligeledes ønske at sælge så start med et salgstjek ved os.

• Følg os på facebook på dette link: https://www.facebook.com/EDC.Aalborg.Noerresundby

Poul Erik Bech Fonden
Det er ikke kun ejendomme, som har en særlig plads i vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, hvor frivillige kræfter yder en stor indsats for at gøre en forskel for børn, der trænger til flere smil i hverdagen. Støtten kommer via overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den. Læs mere om fonden på po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

EDC Poul Erik Bech
Torvet 19400 Nørresundby
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
18 21 51 01
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 16:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
09:00 - 17:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C