EDC Poul Erik Bech, Guderup

Ejendomsmægler Nordborg

Vi er din lokale ejendomsmægler i Guderup og en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæg­ler­virk­som­hed med flere end 80 boligbutikker. Vores butikker er fordelt over hele landet, så uanset hvor du ønsker at handle bolig kan vi hjælpe dig godt videre. Vi har bl.a. også en mægler-butik i Sønderborg.

Vores landsdækkende salgsstyrke gør en forskel for dig, hvor vi dagligt er i kontakt med mange potentielle købere. Vi kender købernes aktuelle ønsker, behov og situation, og det giver os et ekstra godt udgangspunkt for, at finde køberen til din bolig.

Hos os finder du et professionelt team med stort personligt engagement for Als. Vi står altid klar til at hjælpe uanset om du skal købe, sælge eller måske begge dele.

Poul Erik Bech Fonden
Fonden er den primære ejer af EDC Poul Erik Bech. Med overskuddet herfra støtter fonden foreninger, der gør en forskel for andre. Læs mere på: po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

EDC Poul Erik Bech, Guderup
Søndergade 8, Guderup6430 Nordborg
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
41 54 38 33
Åbningstider
Mandag
10:00 : 16:00
Tirsdag
10:00 : 16:00
Onsdag
10:00 : 16:00
Torsdag
10:00 - 16:00
Fredag
10:00 : 16:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Islands Brygge 43 2300 København S