Ejendomsmægler Nykøbing F

EDC Michael Pedersen, Nykøbing F

Villaer, byhuse, ejerlejligheder og andelsbolig SÆLGES hos EDC MICHAEL PEDERSEN, og vi vil naturligvis også meget gerne sælge DIN EJENDOM til en af vore mange kartotekskunder - SÆT DERFOR ALDRIG TIL SALG UDEN AT HAVE FÅET ET GRATIS EDC SALGSTJEK af din bolig, som kan bestilles on line på vor hjemmeside med det samme - VI SØRGER FOR AT DU KOMMER GODT VIDERE.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at besøge vores nye dejlige EDC forretning på Slotsbryggen, direkte til kanalhavnen i det spændende, nyere og flotte bolig og erhvervsbyggeri få hundrede meter fra byens torv og direkte til Guldborgsund. Som genbo til den velbesøgte Scala Bio og Svane Apoteket samt meget i umiddelbar nærhed af byens gamle bydel "Staldgården". besøges kanalhavneområdet hver dag af et utal af mennesker, som benytter de mange muligheder området byder på, herunder restaurant, biograf & apotek samt flere specialforretninger. Nogle vælger bare at nyde en dejlig gåtur, udsigten over sundet, lystbådehavnen eller det dejlige kanalhavnemiljø og benytter samtidig ofte lejligheden til at se på vore gode udstillingsvinduer med mange gode boligtilbud.

Nykøbing F. er en attraktiv handelsby, med et væld af specialbutikker, og beliggende ud til Guldborgsund. Kun ca. 8 km. fra Nykøbing F. findes Danmarks måske bedste sandbadestrand. Marielyst med ca. 6.000 sommerhuse og ca. 20 km. lang ugeneret sandstrand. Turisterne og lokalbefolkningen på Falster nyder året rundt godt af den pragtfulde natur, skove og strande, handelslivet i købstæderne samt de mange muligheder for fritidsaktiviteter.

Oplev kvalitet ved køb og salg af helårsboliger og ejerlejligheder, når du skal sælge eller købe. Vore 33 års erfaring med salg af ejendomme på Falster og Østlolland er din garanti for en professionel sagsbehandling, og en god oplevelse, og du er naturligvis altid velkommen til at besøge os i vor dejlige lyse EDC butik for en snak om køb eller salg.

Skulle du ønske at købe / sælge sommerhus på Marielyst eller Gedesby Strand er vore medarbejdere i EDC Marielyst, som gennem mange år har været blandt de meste sælgende, også altid gerne til din rådighed.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Michael Pedersen 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

BRFkredit A/S