EDC Michael Pedersen

Villaer, byhuse, ejer­lej­lig­he­der og andelsboliger SÆLGES hos EDC MICHAEL PEDERSEN, og vi vil naturligvis også meget gerne sælge DIN EJENDOM til en af vore mange kar­to­teks­kun­der - SÆT DERFOR ALDRIG TIL SALG UDEN AT HAVE FÅET ET GRATIS EDC SALGSTJEK af din bolig, som kan bestilles on line på vor hjemmeside med det samme eller på 54852300.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at besøge vores nye dejlige EDC forretning på Slotsbryggen, direkte til kanalhavnen i det spændende, nyere og flotte bolig og er­hvervs­byg­ge­ri få hundrede meter fra byens Torv og direkte til Guldborgsund. Som genbo til den velbesøgte Scala Bio og Svane Apoteket samt meget i umiddelbar nærhed af byens gamle bydel "Staldgården". besøges ka­nal­hav­ne­om­rå­det hver dag af et utal af mennesker, som benytter de mange muligheder området byder på, herunder restaurant, biograf & apotek samt flere spe­ci­al­for­ret­nin­ger. Nogle vælger bare at nyde en dejlig gåtur, udsigten over sundet, lystbådehavnen eller det dejlige ka­nal­hav­ne­mil­jø og benytter samtidig ofte lejligheden til at se på vore gode ud­stil­lings­vin­du­er med mange gode boligtilbud.

Nykøbing F. er en attraktiv handelsby, med et væld af spe­ci­al­bu­tik­ker, og beliggende ud til Guldborgsund. Kun ca. 8 km. fra Nykøbing F. findes Danmarks måske bedste sandbadestrand. Marielyst med ca. 6.000 sommerhuse og ca. 20 km. lang ugeneret sandstrand. Turisterne og lo­kal­be­folk­nin­gen på Falster nyder året rundt godt af den pragtfulde natur, skove og strande, handelslivet i købstæderne samt de mange muligheder for fri­tidsak­ti­vi­te­ter.

Oplev kvalitet ved køb og salg af helårsboliger og ejer­lej­lig­he­der, når du skal sælge eller købe. Vore 38 års erfaring med formidling af ejendomme på Falster og Østlolland er din garanti for en professionel sagsbehandling, og en god oplevelse, hvor du er i centrum i hele processen.

Skulle du ønske at købe / sælge sommerhus på Marielyst eller Gedesby Strand er vore medarbejdere i EDC Marielyst, som gennem mange år har været blandt de meste sælgende, også altid gerne til din rådighed.

EDC Michael Pedersen
Slotsbryggen 12 4800 Nykøbing F
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
28 12 07 53
Åbningstider
Mandag
10:00 - 16:30
Tirsdag
10:00 - 16:30
Onsdag
10:00 - 16:30
Torsdag
10:00 - 16:30
Fredag
10:00 - 16:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Lukket

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit salgstjek

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Danmark Indiakaj 6, 1. DK-2100 København Ø (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Islands Brygge 43 2300 København S