EDC Ejendoms Centret ApS

Ejendomsmægler Odder

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Odder. EDC Ejendoms Centret Odder A/S ledes af ejendomsmægler Michael Colding, som også er indehaver. Vi handler herfra alle typer ejendomme i området fra Søvind og Hovedgård, samt i hele Odder kommune.

EDC Ejendoms Centret A/S - sætter pris på din ejendom
Vi er et lokalt ejen­doms­mæg­ler­fir­ma, der sælger alle typer ejendomme.

Vi er for nuværende 5 engagerede og veluddannede medarbejdere, hvoraf de 3 er uddannede ejen­doms­mæg­le­re, der alle yder en professionel rådgivning.

Når du sætter din ejendom til salg hos EDC Ejendoms Centret A/S, har du altid en betroet medarbejder som kontaktperson.

Med målrettet opsøgende salg og bred markedsføring i mange medier eksponeres din bolig optimalt. Den individuelle markedsføring tilrettelægges efter behov og ønsker.
Hos os vælger du selv måden at sælge på. Vi kan tilbyde alt fra det helt traditionelle salg til diskre­tions­salg og hvis du selv hjælper til, bliver det naturligvis billigere.

Via vores centrale køberkartotek kontaktes potentielle købere. Disse købere er oprettet af os, eller via vores hjemmeside: www.edc.dk, som er den hurtigste og mest besøgte hjemmeside i branchen med et snit på godt 6 mio. besøg, hver måned.

Vi er en del af EDC-kæden, som er Danmarks største og ældste ejen­doms­mæg­ler­kæ­de med mere end 230 butikker fordelt over hele landet. EDC mæglerne er selvstændige, og EDC er den eneste større mæglerkæde, der ikke er ejet af en bank eller et re­al­kre­di­tin­sti­tut. Vi lever af tilfredse kunder. Vi gør os umage hver gang!

EDC Ejendoms Centret ApS
Banegårdsgade 38300 Odder
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
28 30 82 72
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 15:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C