EDC Poul Erik Bech

Din ejendomsmægler, Odense C

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Odense C, EDC Poul Erik Bech.

Butikken er beliggende i Odenses absolutte centrum i flotte lokaler, som vi deler med EDC Poul Erik Bech Erhverv og LEA Ejen­domsad­mi­ni­stra­tion og vi er en del af EDC Poul Erik Bech, som er Danmarks største og eneste landsdækkende ejen­doms­mæg­ler­virk­som­hed med mere end 80 boligbutikker fordelt over hele Danmark.

Vi tilbyder et professionelt salgsarbejde og vi arbejder for at yde den bedst mulige service for kunderne. Vi har et stort lokalkendskab og kender alt til udviklingen i Odense. Vi har bl.a. stor fokus på lejligheder, der netop nu sælges mange af.

Vores mange boligbutikker fordelt over hele landet kender kundernes boligønsker og kan hurtigt matche dem med boliger til salg – på den måde kan netop din bolig vises for et stort antal potentielle købere uanset hvor i landet køberne findes. Det betyder en øget mulighed for at sælge din bolig til den bedste pris, idet køberen ofte skal findes uden for lokalområdet.

Hos os vælger du selv måden at sælge på. Vi kan tilbyde alt fra det helt traditionelle salg til diskre­tions­salg og hvis du selv hjælper til, bliver det naturligvis billigere.

Poul Erik Bech Fonden
Det er ikke kun ejendomme i Odense, som har en særlig plads i vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, hvor frivillige kræfter yder en stor indsats for at gøre en forskel for børn, der trænger til flere smil i hverdagen. Støtten kommer via overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den. Læs mere om fonden på po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

EDC Poul Erik Bech
Vestre Stationsvej 255000 Odense C
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
37 38 84 83
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
10:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
09:00 - 17:00
Søndag
09:00 - 17:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C