EDC Tarup

Ejendomsmægler Odense nv

Vi er flyttet i skønne nye lokaler på Rugårdsvej 260. Kom forbi til en kop kaffe og en bolig-snak

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Odense nv. Hos os får du en lokal mægler i øjenhøjde
Vi kan med stolthed sige, at vi er en aktiv del af Danmarks største og bedst sælgende ejen­doms­mæg­ler­kæ­de, med mere end 240 butikker på landsplan.

I vores butik har vi en klar filosofi: ”Bolighandel skal foregå i øjenhøjde”. Det skaber de bedste forudsætninger for et godt samarbejde. Vi er en professionel og alsidig ejendomsmægler, hvor hårdt arbejde, etik og med­men­ne­ske­lig­hed er nøgleordene for vores dagligdag og det der skaber værdien i vores arbejde.

Hos os får du en bolighandel, hvad enten det er salg eller køb, med en ærlig tilgang til tingene. Vi ønsker ærlighed uden en skjult dagsorden. Derudover ønsker vi en klar dialog, hvor du ikke finder misforståelser, derfor kalder vi en spade for en spade, og vi går kun efter det bedste for dig og din bolighandel.

I EDC Tarup møder du Nina, Jonas, Frank og Kåre, og sammen kan vi tilbyde en stærk kombination af rigtig mange års bran­che­er­fa­ring og unge kræfter med energi, som har styr på de nyeste tendenser og markedsføring.

Udover ærlighed, hårdt arbejde, etik og med­men­ne­ske­lig­hed, har vi lokalkendskab og vores lokale forankring er kernen i vores forretning. Vi ved, hvad der rører på sig både i Tarup, Paarup, Villestofte og Korup, og takket være mange års erfaring kender vi faktisk de fleste boliger i området.

I efterhånden mange år har vi været en synlig del af bybilledet i Tarup, hvor vores store forretning har en suveræn placering. Selvom meget er flyttet over på de digitale platforme, kommer mange forbi vores butik hver eneste dag, og synligheden betyder noget, når vi skal finde den rette køber til din bolig.

Hos os lægger vi den rigtige strategi og plan, for dit boligsalg, sammen med dig. Hvad enten du ønsker det traditionelle salg eller diskretsalg, så hjælper vi dig videre. Vi har styrken i vores forretning, og har bl.a. Danmarks største køberkartotek, hvilket øger chancen for et godt og hurtigt salg fra start.

Husk du altid er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Det gælder uanset, om du overvejer at købe eller sælge bolig.

Derudover er EDC Tarup også en del af et stort lokalt team, nemlig EDC Åløkken, EDC Skibhus, EDC Langeskov og EDC Søndersø.

Det sikrer dig vel nok byens bedste vilkår, uanset om du skal købe eller sælge.

EDC Tarup
Rugårdsvej 2605210 Odense NV
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
33 38 62 30
Åbningstider
Mandag
10:00 - 16:00
Tirsdag
10:00 - 16:00
Onsdag
10:00 - 16:00
Torsdag
10:00 - 16:00
Fredag
10:00 - 16:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale
træffes på telefonen hver dag fra kl. 08.00 til kl. 22.00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C