EDC Ølgod

Ejendomsmægler Ølgod


Velkommen hos din lokale ejendomsmægler EDC Ølgod ved vi, at køb og salg af ejendom er blandt livets største og vigtigste beslutninger – hver gang!

Når du skal sælge eller købe en bolig, er det vigtigt, at din ejendomsmægler har indgående viden om lokalområdet – det hjælper dig til at få solgt hurtigt og til den rigtige pris.

Vores mæglerteam består af Louise Nielsen, der er uddannede ejendomsmægler og har desuden tryghedsmærket i kø­ber­rå­d­giv­ning, det sikre dig et professionelt og trygt køb eller salg af din bolig.
Nadia Osmundsen, der er i gang med sin uddannelse som ejendomsmægler. For Nadia ligger faget ikke fjernt, da Nadias forældre er i branchen samt driver et ejen­doms­mæg­ler­kon­tor i Hornslet.
Tina Hedegaard Jessen varetager alt sags­be­hand­lin­gen på kontoret. Tina har stor erfaring indenfor branchen og finanssektoren og giver dig dermed sikkerhed for professionel hjælp og rådgivning.
Mikkel Guldbrandsen er vores dygtige trainee, som står klar til at hjælpe dig godt videre i din nye bolig.

Vi er specialisterne, når det drejer sig om din bolig, og det betyder, vi har et stort ansvar for, at du får en god oplevelse i forbindelse med din handel!

Vi kan hjælpe dig med både køb og salg af villaer, andelsboliger, lejligheder, sommerhuse samt lystejendomme. Vores geografiske område dækker bredt i hele ”gamle Ølgod kommune”. Vi er en del af byens liv, og støtter derfor idrætsklubber, arrangementer og foreninger i både Ølgod, Ansager, Skovlund og Tistrup.

Vi glæder os til også at hjælpe dig godt videre.


EDC Ølgod
Torvegade 66870 Ølgod
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
29 22 04 84
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 16:30
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C