Ejendomsmægler Otterup

EDC Otterup

EDC Otterup

Nordfyns perle Otterup – et trygt sted at bo og leve

Unikke naturområder, lækre badestrande, gode skoler og børnepasning samt et trygt og imødekommende lokalmiljø – Otterup har det hele og så lidt til.

For et boligkøb i Otterup betyder samtidigt, at du og familien får en hel del mere hus for pengene i forhold til de odenseanske forstæder.

Vi har gennem en årrække oplevet, at flere og flere har fået øjnene op for fordelene ved, at bosætte sig i 5450 Otterup.

Folk kan tydeligt se det tiltalende ved, at være omgivet af landlige omgivelser, have kort afstand til stranden eller at tilgå Danmark’s tredje største by, Odense, efter en blot 15 minutters køretur.

Én ting er, at finde sin faste bopæl og have sin daglige gang i byen. En anden ting er, at kunne tage til den nordfynske kyst og nyde sine weekender og ferie i rolige og skønne omgivelser.

Mange vælger Nordfyn når der skal kobles af. Her tilbyder Hasmark nogle af de bedste faciliteter, med bl.a. aktiviteter til de mindste, camping plads, lækre og anerkendte/roste strande – og muligheden for en unik gå- eller cykeltur imellem Kattegat og Odense Fjord - og videre til Fyns eneste hedelandskab, Enebærodde.

MØD TEAMET

EDC Otterup fejrede i 2021 10-års jubilæum, hvor ejendomsmægler og indehaver Martin Møller har været med hele vejen. Martin er født og opvokset i Otterup og kender om nogen til byen og dets ansigter. At forretningen så skulle være i Otterup, var et ret naturligt valg, når man elsker sin hjemmebane.

Ejendomsmægler og indehaver Casper Schjoldager har været med på holdet siden 2014. Kun en kort afstikker i sin studieperiode, har afholdt ham i, at være bosat i Otterup. Når kendskabet til byen og postnummeret er i top, gør det, at tilflyttere får et godt indblik i, hvad det er for en by og område, som de tilflytter.

Sagskoordinator Marianne Olsen er selv tilflytter i byen på 26. år – et konkret valg, på baggrund af sit kendskab til det fynske. Også Marianne har været med på holdet siden start og nogle vil mene, at Marianne er rygraden i butikken, da hendes overblik og engagement skaber veloplyste og trygge kunder i butikken.

Netop uddannet ejendomsmægler, Mathias Nicolaisen, som har stor passion for Fyn generelt og i særdeleshed Nordfyn mener, at der ikke findes noget bedre, end at videreformidle de gode ting ved postnummeret og på baggrund af det, opleve glade og tilfredse kunder.

Trainee Maria Grendahl er netop færdiguddannet Finansbachelor i Odense og har en betydelig aktie i, at kunderne går glade hjem efter en god og professionel behandling.

Med mæglerne fra EDC Otterup i ryggen, som den bedst sælgende butik for 8. år i træk i 5450 Otterup, får du tilmed et stærkt lokalt forankret team til at finde drømmeboligen til dig og din familie - og de ved, hvor de skal lede, for de kender nærmest byen, som deres egen bukselomme. Alt dette er også til din fordel, hvis du står og skal sælge en bolig.

EDC Otterup

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Otterup 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler