Ejendomsmægler Otterup

EDC Otterup

Nordfyns perle Otterup – et trygt sted at bo og leve

Unikke naturområder, lækre badestrande, gode skoler og børnepasning samt et trygt og imødekommende lokalmiljø – Otterup har det hele og så lidt til.

For et boligkøb i Otterup betyder samtidigt, at du og familien får en hel del mere hus for pengene i forhold til de odenseanske forstæder.

Med mæglerne fra EDC Otterup i ryggen får du tilmed et stærkt lokalt forankret team til at finde drømmeboligen til dig og din familie - og de ved, hvor de skal lede, for de bor selv i nabolaget.

EDC-mægler Casper Schjoldager, der er familiefar til to små poder, kan ikke forestille sig at lade sine børn vokse op andre steder end i Otterup. Casper er barnefødt i byen og har udover en tre-fire årig afstikker til Odense altid boet i Otterup.

”Her er et trygt og rart nærmiljø, og desuden bor hele familien i byen, så det er nemt og hurtigt lige at stikke over til bedsteforældrene – på begge sider.”

Også indehaver af EDC Otterup, Martin Møller, har fast base i byen, faktisk har han overtaget sit fødehjem efter sine forældre, fordi Otterup har alt det han og familien har brug for i hverdagen, for som han siger:

”Man kan ikke bo i en af Odenses forstæder og have alle hverdagens bekvemmeligheder lige i nærheden – det kan man til gengæld i Otterup.”

Og med fem dagligvarebutikker skorter det ikke på indkøbsmuligheder i byen, ligesom Fyns bedste badestrande ligger i cykelafstand fra Otterup, mens musikskole, fiskerklub, sportsklubber, hal, skoler og bowlingentret alle ligger centralt.

EDCs salgskoordinator Marianne Olsen er tilflytter men har med tyve år i byen et stort kendskab til den. Mariannes favoritsted nær Otterup er Flyvesandet – Fyns eneste klitområde, og hun særlig er glad for Storskoven og den meget børnevenlige strand.

Otterup by samt oplandet har en storslået og uspoleret natur, der udover Flyvesandet, blandt andet byder på unikke Enebærodde, Fyns bedste badestrande heriblandt Hasmarks Strand og mange gode stier og skove til rare spadsereture.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Otterup

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.


Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler