EDC Otterup

Ejendomsmægler Otterup

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Otterup.

EDC Otterup ligger lige midt i Nordfyns perle Otterup – et trygt sted at bo og leve

Unikke naturområder, lækre badestrande, gode skoler og børnepasning samt et trygt og imødekommende lokalmiljø med fantastisk foreningsliv – Otterup har det hele og så lidt til.

For et boligkøb i Otterup betyder samtidigt, at du og familien får en hel del mere hus for pengene i forhold til de odenseanske forstæder.

Vi har gennem en årrække oplevet, at flere og flere har fået øjnene op for fordelene ved, at bosætte sig i 5450 Otterup.

Folk kan tydeligt se det tiltalende ved, at være omgivet af landlige omgivelser, have kort afstand til stranden eller at tilgå Danmark’s tredje største by, Odense, efter en blot 15 minutters køretur.

Én ting er, at finde sin faste bopæl og have sin daglige gang i byen. En anden ting er, at kunne tage til den nordfynske kyst og nyde sine weekender og ferie i rolige og skønne omgivelser.

Mange vælger Nordfyn når der skal kobles af. Her tilbyder Hasmark nogle af de bedste faciliteter, med bl.a. aktiviteter til de mindste, camping plads, lækre og anerkendte/roste strande – og muligheden for en unik gå- eller cykeltur imellem Kattegat og Odense Fjord - og videre til Fyns eneste hedelandskab, Enebærodde.

MØD TEAMET
EDC Otterup fejrede i 2021 10-års jubilæum, hvor ejendomsmægler og indehaver Martin Møller har været med hele vejen. Martin er født og opvokset i Otterup og kender om nogen til byen og dets ansigter. At forretningen så skulle være i Otterup, var et ret naturligt valg, når man elsker sin hjemmebane.

Ejendomsmægler og indehaver Casper Schjoldager har været med på holdet siden 2014. Kun en kort afstikker i sin studieperiode, har afholdt ham i, at være bosat i Otterup. Når kendskabet til byen og postnummeret er i top, gør det, at tilflyttere får et godt indblik i, hvad det er for en by og område, som de tilflytter.

Maria Grendahl er netop færdiguddannet Ejendomsmægler OG køberrådgiver. Maria har en betydelig aktie i, at kunderne går glade hjem efter en god og professionel behandling.

Med mæglerne fra EDC Otterup i ryggen, som den bedst sælgende butik for 9. år i træk i 5450 Otterup, får du tilmed et stærkt lokalt forankret team til at finde drømmeboligen til dig og din familie - og de ved, hvor de skal lede, for de kender nærmest byen, som deres egen bukselomme. Alt dette er også til din fordel, hvis du står og skal sælge en bolig.

EDC Otterup

EDC Otterup
Søndergade 195450 Otterup
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
33 86 73 60
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C