Ejendomsmægler Randers C

EDC Danebo, Randers C

Velkommen hos EDC Danebo

Søger du en innovativ ejendomsmægler som har fokus på service, ærlighed og som arbejder for dig er EDC Danebo din lokale samarbejdspartner. Vi sælger min. 75 % af alle boliger og har en af de laveste afslags procenter - kort sagt vi er lokale og kender markedet og lige så vigtigt du kan stole på at vi giver den rette vejledning og er ærlig omkring fastsættelse af pris for at du kommer bedst videre. Vi består af et fagligt kompetent og energisk team af ejendomsmæglere og sagskoordinatorer, der sikrer dig den bedste bolighandel fra start til slut. Vi mener, at salg er en tillidssag, og med et højt serviceniveau bestræber vi os på, at du føler dig tryg gennem alle bolighandlens faser. Hos os er det vigtigt at vi er i øjenhøjde med vores kunder. Derfor møder du altid en mægler, hvor det gode købmandskab er i centrum for en troværdig dialog. Vi guider dig til det bedste boligkøb. Hos EDC Danebo har vi en vision om: ”at repræsentere vores kunder og deres bolig på en professionel og seriøs facon, der giver dig de bedste betingelser for at komme godt videre”

Vi tilbyder 100% solgt eller gratis, den bedste online markedsføring (EDC Effekt), din helt egen statusside på edc.dk, 4 flittige, engagerede og proaktive mæglere og har desuden et stærkt samarbejde med de øvrige 3 EDC butikker i byen.

EDC Danebo har en attraktiv beliggenhed i Randers midtby med stor synlighed, store vinduesfacader til præsentation af de mange boliger og gode parkeringsforhold til vores mange kunder.

Vi har tilsammen mere end 75 år erfaring, vi kender byen, vi har en stort netværk og vi har de bedste markedsføringsredskaber der samlet set sikrer dig den bedste bolighandel.

Vi er en del af landets største ejendomsmæglerkæde med mere end 235 butikker landet over.

Vi står parate alle ugens dage til at sikre dig det professionelle salg eller køb, så ring allerede i dag for en gratis og realistisk salgsvurdering af din bolig.

VI GLÆDER OS TIL AT TALE MED DIG.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Danebo, Randers C 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

EDC Finanscenter - Sydbank - Gjensidig Forsikring