EDC Danebo

Ejendomsmægler Randers

Søger du en innovativ ejendomsmægler som har fokus på service, ærlighed og som arbejder for dig er EDC Danebo din lokale sam­ar­bejds­part­ner. Vi sælger min. 70 % af alle boliger og har en af de laveste afslags procenter - kort sagt vi er lokale og kender markedet og lige så vigtigt du kan stole på at vi giver den rette vejledning og er ærlig omkring fastsættelse af pris for at du kommer bedst videre. Vi består af et fagligt kompetent og energisk team af ejen­doms­mæg­le­re og sagsko­or­di­na­to­rer, der sikrer dig den bedste bolighandel fra start til slut. Vi mener, at salg er en tillidssag, og med et højt serviceniveau bestræber vi os på, at du føler dig tryg gennem alle bolighandlens faser. Hos os er det vigtigt at vi er i øjenhøjde med vores kunder. Derfor møder du altid en mægler, hvor det gode købmandskab er i centrum for en troværdig dialog. Vi guider dig til det bedste boligkøb. Hos EDC Danebo har vi en vision om: ”at repræsentere vores kunder og deres bolig på en professionel og seriøs facon, der giver dig de bedste betingelser for at komme godt videre”

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Randerrs hos EDC Danebo. Vi kan tilbyde 100% solgt eller gratis, den bedste online markedsføring (EDC Effekt), din helt egen statusside på edc.dk, 4 flittige, engagerede og proaktive mæglere og har desuden et stærkt samarbejde med de øvrige 3 EDC butikker i byen.
EDC Danebo har en attraktiv beliggenhed i Randers midtby med stor synlighed, store vinduesfacader til præsentation af de mange boliger og gode par­ke­rings­for­hold til vores mange kunder.
Vi har tilsammen mere end 75 år erfaring, vi kender byen, vi har en stort netværk og vi har de bedste mar­keds­fø­rings­red­ska­ber der samlet set sikrer dig den bedste bolighandel.
Vi er en del af landets største ejen­doms­mæg­ler­kæ­de med mere end 235 butikker landet over.

Vi står parate alle ugens dage til at sikre dig det professionelle salg eller køb, så ring allerede i dag for en gratis og realistisk salgsvurdering af din bolig.

VI GLÆDER OS TIL AT TALE MED DIG.

EDC Danebo
Vestergade 98900 Randers C
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
29 60 04 73
Åbningstider
Mandag
08:30 - 16:30
Tirsdag
08:30 - 16:30
Onsdag
08:30 - 16:30
Torsdag
08:30 - 16:30
Fredag
09:00 - 16:30
Lørdag
10:00 - 12:00
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C