EDC Channe Broholm

Ejendomsmægler Ringe

Velkommen hos din lokale ejendomsmægler i Ringe. Vi er et dynamisk team som består af 3 ejen­doms­mæg­le­re. Vi beskæftiger os med salg af villaer, rækkehuse, nedlagte landbrug og mindre landbrug. Vi har lo­kal­kend­ska­bet på Midtfyn og sætter en ære i at servicere vores kunder bedst muligt, er professionelle og går 100% ind for det vi laver. Det betyder meget for os, at du som kunde føler tryghed og har tillid til vores arbejde. At sælge boliger er en selvfølge for os, men for de fleste af vores kunder er det en meget stor ting at skulle sælge boligen og flytte. Vi kommer rundt om hele handelen og sikrer dig tryghed fra start til slut!

Vores flotte butik ligger synligt i bymidten og vi træffes alle ugens dage, året rundt - vi har ganske enkelt åbent, når du har brug for det. EDC er en landsdækkende kæde, bestående af 230 butikker, med enestående mar­keds­fø­rings­sy­stem, så boligen bliver set og solgt.

Vi er ikke længere væk end et telefonopkald. Ring eller kig forbi butikken i Jernbanegade og lad os tage en snak om mulighederne, hvad enten du skal sælge eller købe.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

EDC Channe Broholm
Jernbanegade 165750 Ringe
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
30 91 43 17
Åbningstider
Mandag
09:00 - 16:00
Tirsdag
09:00 - 16:00
Onsdag
09:00 - 16:00
Torsdag
09:00 - 16:00
Fredag
09:00 - 16:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Islands Brygge 43 2300 København S