EDC Søndervig

Ejendomsmægler Ringkøbing, Søndervig

Velkommen til Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­kæ­de og Søndervigs mest erfarne ejen­doms­mæg­ler­for­ret­ning – EDC Søndervig.

EDC Søndervig blev etableret i 1994, og er beliggende i Søndervig centrum, hvor vi har byens bedste og mest synlige ud­stil­lings­vin­du­er.

Vi beskæftiger os udelukkende med salg af fritidshuse primært på Holmsland Klit, og har derfor stor ekspertise indenfor dette område. Området strækker sig fra Nymindegab i syd til Houvig i nord og omfatter ca. 6000 enheder indenfor fritidshuse/-grunde.
Nøgleordene i vores daglige arbejde er motivation, engagement, opfølgning og godt købmandsskab. Vi lever af tilfredse kunder.

Vi hører tæt sammen med EDC Hvide Sande og Ringkøbing, hvor vi er områdets mest sælgende mægler – Du får derfor en tredobbelt indsats til samme pris, hvor vi gør os umage.

Skal vi hjælpe dig godt videre? I er altid velkommen til at kontakte os på telefonen eller e-mail. Kig indenfor næste gang I er i Søndervig - vi har altid tid til en snak.

Vi er en del af EDC-kæden, som er Danmarks største og ældste ejen­doms­mæg­ler­kæ­de med mere end 230 butikker fordelt over hele landet. EDC mæglerne er selvstændige, og EDC er den eneste større mæglerkæde, der ikke er ejet af en bank eller et re­al­kre­di­tin­sti­tut.

EDC Søndervig
Lodbergsvej 2, Søndervig6950 Ringkøbing
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
41 92 86 38
Åbningstider
Mandag
08:00 - 16:00
Tirsdag
08:00 - 16:00
Onsdag
08:00 - 16:00
Torsdag
08:00 - 16:00
Fredag
08:00 - 16:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C