EDC Poul Erik Bech

I maj 2015 blev butikken i Rødby en del af EDC Poul Erik Bech, som er Danmarks største og eneste landsdækkende mæg­ler­virk­som­hed med flere end 80 boligbutikker fordelt over hele landet.

Vores mange boligbutikker arbejder hver dag med at finde købere og matche dem med boliger til salg. Herved kan vi tilbyde vores sælgere noget helt unikt, i det køberen til boliger i Rødby ofte skal findes uden for lokalområdet. Vi har det fornødne lokalkendskab kombineret med en samlet salgskraft, hvilket giver en markant øget chance for et salg til den bedst mulige pris.
Vi har specialister inden for ethvert felt omkring fast ejendom dvs. salg, køb, vurdering, finansiering, jura, teknik mv.

Vi har specialiseret os i salg af fritidshuse ved Lalandia Feriecenter.

Poul Erik Bech Fonden
Det er ikke kun boliger i Rødby og Lalandia, som har en særlig plads i vore hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, hvor frivillige mennesker bruger massevis af timer på at gøre en stor forskel for andre mennesker. Støtten er finansieret via overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den. Læs mere på po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

EDC Poul Erik Bech
Havnegade 94970 Rødby
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
36 90 78 86
Åbningstider
Mandag
10:00 - 16:00
Tirsdag
10:00 - 16:00
Onsdag
10:00 - 16:00
Torsdag
10:00 - 16:00
Fredag
10:00 - 16:00
Lørdag
Åbent for fremvisning og vurdering
Søndag
Åbent for fremvisning og vurdering

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit salgstjek

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Indiakaj 6, 1. sal 2100 København Ø Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Islands Brygge 43 2300 København S