EDC Poul Erik Bech, Rødekro A/S

Ejendomsmægler Rødekro


Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Rødekro.

EDC Poul Erik Bech ligger med en central placering og dermed et unikt blikfang for din bolig i vores 2 boligbutikker i henholdsvis Aabenraa og Rødekro samt med ud­stil­lings­bu­tik­ker i Tinglev og Padborg. Vi har et bredt udvalg af ejendomme til alle målgrupper strækkende sig fra villaer, rækkehuse, ejer­lej­lig­he­der og andelsboliger til nedlagte landbrug og fritidshuse i hele Aabenraa Kommune. Desuden har vi flersproget personale og tilbyder annoncering af din bolig i Tyskland, hvor vi er i kontakt med flere potentielle købere. Som sælger drager du dermed fordel af vores særlige beliggenhed, som skaber kontakt til potentielle købere på begge sider af grænsen.

EDC er Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­kæ­de – Ligesom vi har byens stærkeste mæglerhold.
Vi har gennem mange år været blandt de markedsledende i området – så din ejendomshandel er med andre ord i trygge hænder hos os.

I vores butikker møder du et professionelt team af mæglere og medarbejdere med et stort lokalkendskab, personligt engagement og mange års erfaring i branchen. Vi kan tilbyde dig alle de fordele, det indebærer at være en del af EDC Poul Erik Bech. Med vores landsdækkende køberkartotek og tilsvarende markedsføring når vi ud til køberne uanset hvor i landet de findes. Det er nemlig slet ikke utænkeligt, at den næste ejer af din bolig er en køber udenfor lokalområdet.

Poul Erik Bech Fonden
Vores hjerter brænder ikke kun for ejendomme i Aabenraa. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som via overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den støtter foreninger, hvor frivillige kræfter yder en indsats for at gøre en forskel for andre. Du kan læse mere om fonden på po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

Vi præsenterer således en bred vifte af landsdækkende muligheder i skøn kombination med det lokalkendskab, som er bygget op gennem mange år.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos EDC Poul Erik Bech.

EDC Poul Erik Bech, Rødekro A/S
Hærvejen 496230 Rødekro
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
38 85 71 77
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 16:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
09:00 - 17:00
Søndag
09:00 - 17:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C