EDC Poul Erik Bech

Ejendomsmægler Rødovre

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Rødovre. EDC har i mange år været en fast og integreret del af lokalområdet, ligesom flere af de ansatte er bosiddende eller har været bosiddende i Rødovre. Vi har derfor et personligt og indgående kendskab til byen som kommer vores kunder til gode. I 2013 blev butikken overtaget af Poul Erik Bech i partnerskab med Casper Sloth Byrialsen, der er ansvarlig for den daglige drift.

Vores primære markedsområde er Rødovre, hvor vi står for salget af alle boligtyper – også fritidshuse. Vi tilbyder et professionelt salgsarbejde og alle ansatte i butikken arbejder dagligt for at yde høj service og skabe et godt samarbejde med kunderne. Flid, etik og godt købmandsskab er nøgleordene som danner vær­di­grund­la­get i vores dagligdag.

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Rødovre. EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende mæg­ler­virk­som­hed. Det er en stor fordel for dig, hvis du skal have solgt hurtigt og til den rigtige pris. Med flere end 80 boligbutikker fordelt over hele Danmark har vi kontakten til køberne, uanset hvor i landet de skal findes, og vores mange medarbejdere sikrer os det fornødne lokalkendskab kombineret med en samlet salgskraft, der er unik i det danske mæglermarked.
Hos os vælger du selv måden at sælge på. Vi kan tilbyde alt fra det helt traditionelle salg til diskre­tions­salg og hvis du selv hjælper til, bliver det naturligvis billigere. Vi afholder ”Åbent Hus med tilmelding” – så ved vi hvor mange der kommer og hvem de er – dette sikrer en effektiv opfølgning på besøgene.

Poul Erik Bech Fonden
Det er ikke kun boligejendomme i Rødovre, som står vores hjerter nær. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som via overskuddet fra mæg­ler­virk­som­he­den støtter foreninger, der drives af frivillige ildsjæle, som brænder for at gøre en forskel for børn. Du kan læse mere om fonden på: po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

EDC Poul Erik Bech
Jyllingevej 1552610 Rødovre
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
32 34 75 41
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 16:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
10:00 - 16:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C