EDC Poul Erik Bech

Din lokale ejendomsmægler på Stevns

Velkommen til din lokale ejendomsmægler på Stevns, EDC Poul Erik Bech. Vi holder til på Rødvig Hovedgade 35 og er en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mægler-virksomhed. Derved er vi blandt en af førende ejen­doms­mæg­le­re på Stevns med stort lokalkendskab og stærkt netværk i området. Er du på udkig efter en ny bolig på Stevns eller ønsker du at sætte din bolig til salg, kan vi hjælpe dig trygt og godt igang med din bolighandel.

Via vores boligbutikker fordelt over hele Danmark har vi kontakten til køberne, uanset hvor i landet de skal findes. Vi har opbygget et stort landsdækkende køberkartotek, hvorigennem vi har mulighed for at tilbyde vores kunder et helt unikt koncept, idet den rigtige køber til din bolig ofte findes uden for lokalområdet.

Går du i salgstanker eller ønsker du blot at kende værdien af din bolig, så kontakt os eller kom forbi butikken og lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder. Vi tilbyder altid en gratis salgsvurdering af din bolig, hvilket giver dig en fin indsigt i værdien af din bolig.

Poul Erik Bech Fonden
Vores hjerter brænder for mere end ejendomme på Stevns og lokalområderne. Bag os er Poul Erik Fonden, som via overskuddet fra mæg­ler­virk­som­he­den støtter foreninger, hvor engage-rede frivillige gør en forskel for børn, der trænger til flere smil i hverdagen. Du kan læse mere om fonden på www.po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk.

Vi er tilgængelig alle ugens dage hele året rundt fra kl. 8-22 på tlf. 56 50 70 20.

Læs mere om området her på Stevns , se mere på dette link http://www.visitdenmark.dk/da/search/global?keys=stevnsEDC Poul Erik Bech
Rødvig Hovedgade 354673 Rødvig Stevns
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
33 78 24 38
Åbningstider
Mandag
10.00- 16.30
Tirsdag
10.00- 16.30
Onsdag
10.00- 16.30
Torsdag
10.00- 16.30
Fredag
10.00- 16.00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Danmark Indiakaj 6, 1. DK-2100 København Ø (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Islands Brygge 43 2300 København S